Подсушаване на подгизнал Пасат
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подсушаване на подгизнал Пасат
Здравейте, колеги! Всички вече вярвам разбраха за "Одисеята" около моя Пасат и гръмналото радиаторче на парното. Сега всичко е ОК, благодарение на Ваското Едно, но остава един проблем за решаване. Колата просто е пълна с антифриз - имам предвид купето. Всичко под гумирания под е залято и няма как да го подсуша. Ако някой се сеща, да дава акъл - аз ще давам бири на срещата! Генерално поставен, въпросът е за "отводняване" на Пасат-а 

- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Подсушаване на подгизнал Пасат
махането на всичко му е маиката но ако го оставиш на течение с отворени врати и на жега за един ден горе долу съхнеLawyer написа:Здравейте, колеги! Всички вече вярвам разбраха за "Одисеята" около моя Пасат и гръмналото радиаторче на парното. Сега всичко е ОК, благодарение на Ваското Едно, но остава един проблем за решаване. Колата просто е пълна с антифриз - имам предвид купето. Всичко под гумирания под е залято и няма как да го подсуша. Ако някой се сеща, да дава акъл - аз ще давам бири на срещата! Генерално поставен, въпросът е за "отводняване" на Пасат-а
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дали антифризът е корозивен препарат нека се произнесе някой, ако знае със сигурност. Знам, че спирачната течност е силно корозивна, но за антифриза не съм чувал нищо такова. Освен това антифризът циркулира в изцяло металния двигател и на мен лично ми се струва, че не би трябвало да има корозивни свойства, но нека някой по-информиран да каже как е със сигурност. Да не вземе колата да стане като на Фред Флинтстоун... 

и аз съм чувал че антифризът е агресивна течност. разхвърляй я и я измий с обезмаслител. Има един на фирмата меглио. жената в къщи чисти с него, но съм виждал на етикета му, че го дават за почистване на колелета. Можеш да пробваш или питай за някакъв друг препарат. Но мисля, че само с вода няма да стане
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:20, променено общо 1 път.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”