Търся си Пасат 89-92г. по възмможност комби. Нещото което се появи скоро е този:3300 ЛВ.
пробег - 130000
година на производство - февруари 1991 г.,
цвят - Бордо
Особености:
4(5) Врати
ABS
Автоматик
Аларма
Ел. Стъкла
Климатик
Комби
Лети джанти
Кажете какво мислите за автоматиците и цени на АГУ и евентуален разход
БЛАГОДАРЯ
Моля за Вашето мнение?
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
лично аз автоматик тия години не бих си взел.най малкото нещо ше се счупи по трансмисията и ше има после ходене по мъките кой е достатъчно разбиращ да ти я оправи за колко време ще ти я оправи и най важното колко ПАРИ ще ти вземе.да не говорим че старите автоматици никак не са ми по вкуса с това придърпване.тва си е мое мнение естествено.аааа да и колега дай някакви цифрички двигателчето какво му е?!дай и снимка ако има да го разгледаме.а ако се решиш все пак да я зимаш колата задължително я тествай обстойно че риска е доста голям.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, по принцип всичко е възможно, например да спечеля от лотарията, но дайде да не си говорим глупости, тия километри са голяма смешка. 15-годишните коли под 250000км са по-малко от 5%, а тези под 150000км може и процент да нямат. Ако са доста изтъркани волана и лоста, да не би някой на място да ги е разигравал? Моята е на 230000 и са леко захабени('90).
Гледай да е читава колата и не се занимавай с километри. При добро обслужване тия коли са почти вечни.
Гледай да е читава колата и не се занимавай с километри. При добро обслужване тия коли са почти вечни.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Едно само не ми е ясно:
Колите 2000 - 2002 год са на тези и повече километри при продажба. Как можете да си представите че останалите 10 год. от живота си тази кола е седяла на трупчета в гаража и само е припалвана
Споделям мнението на Васко, че тези километри са невъзможни, освен ако вместо 1-ца отпред не се сложи 3-ка до 5-ца.
А и защо се стряскате всички от автоматиците? Високи разходи, придърпвания, скъпа поддръжка и тем подобни глупости... Имам чувството че само човек който не се е качвал да кара автоматик има такова мнение за него. Вярно че "старите" автоматици не са като DSG, но удоволствието да караш такава кола, особено в задръстванията на големите градове е незаменимо.
@aifos - ако колата ти изглежда читава, изобщо не се замисляй да я вземеш. Цената и е страхотна за параметрите които си изброил. Километрите няма какво да ги гледаш - при последната ми кола, погледнах километража за пръв път 2 дни след като я купих - 197000 на малка кола с малко моторче '99г изглеждат по-реални отколкото 130к на '91 нали?
Колите 2000 - 2002 год са на тези и повече километри при продажба. Как можете да си представите че останалите 10 год. от живота си тази кола е седяла на трупчета в гаража и само е припалвана

Споделям мнението на Васко, че тези километри са невъзможни, освен ако вместо 1-ца отпред не се сложи 3-ка до 5-ца.
А и защо се стряскате всички от автоматиците? Високи разходи, придърпвания, скъпа поддръжка и тем подобни глупости... Имам чувството че само човек който не се е качвал да кара автоматик има такова мнение за него. Вярно че "старите" автоматици не са като DSG, но удоволствието да караш такава кола, особено в задръстванията на големите градове е незаменимо.
@aifos - ако колата ти изглежда читава, изобщо не се замисляй да я вземеш. Цената и е страхотна за параметрите които си изброил. Километрите няма какво да ги гледаш - при последната ми кола, погледнах километража за пръв път 2 дни след като я купих - 197000 на малка кола с малко моторче '99г изглеждат по-реални отколкото 130к на '91 нали?

-
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.9 TDI
Моля за Вашето мнение?
Благодаря Ви за помоща ,сега остава да видя и Пасата на "живо". Нещо телефона който е даден не отговаря.
Ако някой има предвид някой Пасат след 89г с АГУ до 3500лв. нека пише,защото с този не се знае какво ще стане.
v2791@abv.bg
Ако някой има предвид някой Пасат след 89г с АГУ до 3500лв. нека пише,защото с този не се знае какво ще стане.
v2791@abv.bg
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”