странен "проблем" при ГТП
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
странен "проблем" при ГТП
днес минах на ГТП и той протече така: вкарвам предницата в тия барабани дето се въртят, онзи ми вика изключи от скорост и почва да върти барабаните, при което измерва голямо спирачно усилие на лявото предно колело!!!(да уточня че мери усилие на изключена скорост без спирачки!) и ми вика оооооо ти имаш голям проблем!! задържа ти спирачния апарат!... аз не мога да я пусна така колата, трябва да ходиш да си я оправяш някъде!!- с което направо ме хвърли от коня... викам му чакай бе нямам никакъв проблем с колата, дори не ми дърпа на една страна (което би трябвало да се случи ако задържа едното колело)... я дай пак вика, пак мери суче... и ааа не!- проблем имаш трябва да си го отстраниш... аз вече хем издивявам хем се чудя от какво може да е това... чакай малко ми вика и след 2 мин се връща с един друг човек... онзи ми вика изгаси колата и не давай на контакт- и О ЧУДО!!! колата няма проблем! всичко си е на 6!... и му вика: да знаеш че и новите поло-та са така... та въпроса ми е- онзи 2рия рече нещо че това било от АБС-а, но дали е от абс-а (ако да какво е обяснението) и дали е възможно да имам някаква система против занасяне (esp или там някаква си) защото нямам копчета за изключване на такава система...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”