За съжаление не съм в БГ. в момента но може би е по-добре. Та предложението ми е да се отвори сметка за събиране на пари4ни помо6ти за пострадалите от наводненията. Мисля, 4е всеки от вас би могъл да отдели няколко лева за да помогне. Смятам вси4ки видяхте снимките и сте гледали телевизия, а и доста от вас са били о4евидци на бедствията сполетяли България, видяли сте как баби и дядовци с по 50-60лв. пенсия са загубили вси4ко в поройте. Тези хора може6е да са ( а може и да са) мои и ва6и роднини, нека да им помогнем!!!!!
Тук кадето съм в момента станах свидетел зимата,по време на наводненията в Пукет,Тайланд как за три дни хората събраха около 2милиарда евро. Дале4 съм от мисълта, 4е ние можем да съберем толко но не ни и трябват. С риск да прозву4и изтъркано, ако всеки от 2500те регистрирани във форума даде лев4е това 6те озна4ава, 4е сме осигурили покрив над главата на едно семейство.
Надявам се 4е инициативата няма да си остане само в раздел ПРЕДЛОЖЕНИЯ а 6те има реално развитие. А аз от своя страна ОБЕ6ТАВАМ ,4е като се прибера 6те поискам сметка от комисията по бедствия и аварий за всяка стотинка до6ла от на6ия форум. 6те разпространя номера на сметката сред българите тук във ВИЕНА и се надявам наистина да се покажем като БЪЛГАРИ и най-ве4е като ОБ6ТЕСТВО, за6тото ми писна все да псуваме държавата и 4акаме тя да се погрижи за вси4ко.
И о6те не6то, когато вси4ки дадем пари, после 6те можем заедно да им потърсим сметка и когато не6то не е било похар4ено както трябва дупе да им е яко!!! Такъв об6тествен скандал 6те им спретнем, 4е далго време 6те им даржи влага. Нека тази инициатива да бъде пример за отговорно об6тество и така политиците да се сетят най-после ,4е тези които са ги избрали могат и да им пойскат сметка за глупостите дето вър6ат и полека да се в4ове4ават,6тото това не може да продължава така!!!!
Знам ,4е и 4ленове на други клубове влизат в на6ия форум и много ми се иска другите клубове съ6то да се подемат инициативата.
п.с: моля да ме извините за 6-то и 4-то, но просто клавиатурата ми е немска и не става! Моля модераторите да го коригират,ако имат време. 1000х
Помо6т за пострадалите от наводненията българи!!!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Малко фактология-помощите за Ихтиман-пясък за диги ,одеала,дрехи и други-се краде от ромското население с цел търговия Mad Понеже могат да ме обвинят за нарушение на т.7 моята позиция е -никакава толерантност и помощ за "българи",които крадат помощи с цел търговия-пратих 4 смс-а,жена ми 2-повече няма да спонсорирам крадци-а и познати са ми разправяли как доста от жителите на селата покрай Искъра изхвърлят всякви отпадъци в реката-задръстват речното корито и после как няма да се наводнят! Толкова -ако на някой не му харесват фактите да изтрива 

- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
веселин написа:Малко фактология-помощите за Ихтиман-пясък за диги ,одеала,дрехи и други-се краде от ромското население с цел търговия Mad Понеже могат да ме обвинят за нарушение на т.7 моята позиция е -никакава толерантност и помощ за "българи",които крадат помощи с цел търговия-пратих 4 смс-а,жена ми 2-повече няма да спонсорирам крадци-а и познати са ми разправяли как доста от жителите на селата покрай Искъра изхвърлят всякви отпадъци в реката-задръстват речното корито и после как няма да се наводнят! Толкова -ако на някой не му харесват фактите да изтрива
просто съм любопитен, откъде черпиш фактите?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Прав е Веселин.Отидете на мотел"Ихтиман" да видите какво направиха "засегнатите" от наводненията.Изнесоха и продадоха всичко-легла,одеала,контакти,дори и полилеите.Същото е и в училището, където ги бяха настанили.Друга тема е, че кметовете завишиха броя на пострадалите за да вземат повече пари от хазната.На Елин Пелин на пазара се продаваха одеала от помощите.Така,че от мен няма да видят НИЩО!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”