Здравейте....
Може ли някои да ми помогне, къде мога да си оправя климатроника защото
1. не духа студено
2. искам да ми настроят клапите или са се разместили тръбите.....
3. един път мога да го пусна а друг път не мога при работещ двигател
Много ще съм ви благодарен и за съвети ако мога сам да си го оправя естествено трябва да го заредя за да се оправи да духя студено, но за другите работи ако някой се е сблъсквал нека сподели.
Климатроник Diavia проблеми....
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Климатроник Diavia проблеми....
iliev77 написа:Здравейте....
Може ли някои да ми помогне, къде мога да си оправя климатроника защото
1. не духа студено
2. искам да ми настроят клапите или са се разместили тръбите.....
3. един път мога да го пусна а друг път не мога при работещ двигател
Много ще съм ви благодарен и за съвети ако мога сам да си го оправя естествено трябва да го заредя за да се оправи да духя студено, но за другите работи ако някой се е сблъсквал нека сподели.
ImPaS 56 - те са хората за Diavia
Компресора работи и на дисплея не дава грешка. Това за студеното е ясно че трябва да го заредя, но силно ме притесняват клапите които насочват въздуха. Май трябва да се разглоби половината кола за да се проверят всички пътища на тръбите.
Например когато пусна да духа в краката едвам се усеща а от пред като го пуснеш ще ти издуха мозъка.....
)))
Например когато пусна да духа в краката едвам се усеща а от пред като го пуснеш ще ти издуха мозъка.....

- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
iliev77 написа:Компресора работи и на дисплея не дава грешка. Това за студеното е ясно че трябва да го заредя, но силно ме притесняват клапите които насочват въздуха. Май трябва да се разглоби половината кола за да се проверят всички пътища на тръбите.
Например когато пусна да духа в краката едвам се усеща а от пред като го пуснеш ще ти издуха мозъка.....)))
Бегай при Vaskoto1 - bowdown - той ще каже дали има нужда да се разглобява
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”