Благодаря предварително на отзовалите се!

mladvampirTDI написа:Аз пън не бих си взел 1.4 двигател, ако ще и 500 коня да изкарат от него. Много съм ги гледал цените на Голф и мисля, е че 140 коня дизела 4мотион е най-доброто - ЕСП ти е фрее, двигателя е доказал се помпа дюза (ако не се лъжа, но мисля, че в Г5 не вграждат оме комън реил). Цената е над 40К но затова можеш пък да се пазариш, мисля, че около 10% отстъпка си е постижимо - трудно, но не невероятно.
Та това от мен.
mladvampirTDI написа:Аз пън не бих си взел 1.4 двигател, ако ще и 500 коня да изкарат от него. Много съм ги гледал цените на Голф и мисля, е че 140 коня дизела 4мотион е най-доброто - ЕСП ти е фрее, двигателя е доказал се помпа дюза (ако не се лъжа, но мисля, че в Г5 не вграждат оме комън реил). Цената е над 40К но затова можеш пък да се пазариш, мисля, че около 10% отстъпка си е постижимо - трудно, но не невероятно.
Та това от мен.
Marto0 написа:mladvampirTDI написа:Аз пън не бих си взел 1.4 двигател, ако ще и 500 коня да изкарат от него. Много съм ги гледал цените на Голф и мисля, е че 140 коня дизела 4мотион е най-доброто - ЕСП ти е фрее, двигателя е доказал се помпа дюза (ако не се лъжа, но мисля, че в Г5 не вграждат оме комън реил). Цената е над 40К но затова можеш пък да се пазариш, мисля, че около 10% отстъпка си е постижимо - трудно, но не невероятно.
Та това от мен.
Напълно подкрепям, нали се сещаш на двигател 1.4, 140 к.с. колко му е животеца.
Kalin72 написа:И аз съм на мнение, че DSG е чудесна скоростна кутия!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта