Омасляване около рейката
-
- Автомобил:
- Двигател:
Омасляване около рейката
Колеги въпроса ми е следния около рейката ми се омаслява доста и забелязвам че маслото за сервото ми беше под доста минимума един мои познат ми каза че самата рейка един вид се рециклира за да се отстрани този проблем и ми каза че ремонта струвал около 150-170лв.Облещих се при тази цена >Дайте съвет какво да правя дали е спешно да се оправи това и дали наистина ремонта струва толкова.Имам Голф 3 GTI 115.
Здравей, има изписано доста по темата, потърси из форума.
Прави я тази хидравлична рейка докато е време - имаше споделени случки за блокиране - и пак късмет при спряло положение. Не се учудвай на цената - втулките, които се износват, и въобще всички чарколяци в рейката струват около 100 лв и се продават само в Юнитрейд. После имаш работа по ремонта 30-40 лв, както и работа по демонтаж и монтаж на рейката - още 30-40 лв - и парите излизат.
Успех
Прави я тази хидравлична рейка докато е време - имаше споделени случки за блокиране - и пак късмет при спряло положение. Не се учудвай на цената - втулките, които се износват, и въобще всички чарколяци в рейката струват около 100 лв и се продават само в Юнитрейд. После имаш работа по ремонта 30-40 лв, както и работа по демонтаж и монтаж на рейката - още 30-40 лв - и парите излизат.
Успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Още един въпрос по темата откакто долях от червената течност нещо започна да вие леко и помпата това означава ли че и тя се скапва.И забравих да спомена че това омасляване го забелязах след като спуках гума в една дупка .Възможно ли е това да е причината да изпусне течност от рейката?Мерси предварително
-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес закарах колата да ремонтират реиката след това смятам да сменя маслото с оригиналното.А въпроса ми е следния дали това леко виене,което се чува от време на време ще изчезне или и помпата е тръгнала питам защото оригиналното масло е около 40 кинта и ако след това трябва да го изхвърлям за да ремонтират и помпата ,то по добре всичко наведнъж да се оправя?макар че ме преболява сърцето като си помисля колко пари трябва да дам.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”