сваляне на кола от регистрация в КАТ

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Mal
Автомобил:
Двигател:

сваляне на кола от регистрация в КАТ

Мнениеот Mal » Пон 29 авг 2005 14:36

въпросът е следния. трябва да сваля номерата на една лада, щото вече си е изпяла песента, обаче съществува следния проблем. документите са изгубени. имате ли идея как се процедира. колата освен това не е в движение и въобще кофти майче с тея документи. ако някой има идея, моля да пише. освен това ако знаете и колко ще струва горе-долу удоволствието в КАТ. И още нещо. знаете ли фирма някоя дето изкупува такива таралюсници, ама от място да я вземе колата и колко ли кинти биха ми платили?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 29 авг 2005 14:44

Koлега, по същите мъки обикалях онзи ден. Та как седят нещата:

1. Спиране на колата от движение (не плащаш пътен данък. То вече и няма такъв де. Сиреч - далавера никаква): Талона на колата + молба от 4 лв.

2. БРАКУВАНЕ на колата (изтриват я от архивите): Талона на колата + рег. номера + молба от 4 лв. + много обикаляне по гишетата на КАТ.

Ако нямаш номера - отиваш в РПУ и ти дават служ.бележка
Ако нямаш талон на колата - същата процедура. Проверяват на чие име се води колата и АКО е на твое, ти издават сл.талон

А за фирмите за скрап ще пиша след обед, че телефона не е тука

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Пон 29 авг 2005 14:48

значи нямам талон на колата, иначе номерата си седят. а в кое РПУ трябва да ида. сигурно това дето ми е по местоживеене. искаш да кажеш , че само със служ. бележка от РПУ ще мине номера? иначе за данъка си прав вече нема далавера, ама да ми се маха от главата. няма 100 години да седи пред блока.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 29 авг 2005 15:00

Mal написа:...искаш да кажеш , че само със служ. бележка от РПУ ще мине номера?...

така ми казаха на мен в КАТ. Казваш че си загубил талона и искаш да я бракуваш. Би трябвало да ти издадат нов талон (или квото дам издават)

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пон 29 авг 2005 23:18

А какво правя, ако имам кола с изгубени документи и искам да си я регистрирам? Сериозно ме интересува!

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Чет 01 сеп 2005 9:11

scuba, къде изчезна бе човек. Дай телефона на фирмата за скрап. гледах, че в mobile.bg има обяви. Ще им се обадя. ама колкото повече, толкова по-добре. Да видим кой колко ще даде

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”