ESP
- passat4o
- Автомобил: VW PASSAT BlueTDI 143 кс
- Двигател: CBAC
- Контакти:
ESP
Имам един въпрос...Някой ми каза че през лятото било хубаво ESP-то да стои изключено,има ли нещо вярно..? и ако има защо:)
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ESP
passat4o написа:Имам един въпрос...Някой ми каза че през лятото било хубаво ESP-то да стои изключено,има ли нещо вярно..? и ако има защо:)
А на мен ми казаха, че двигателя е най-добре да е изключен, ако пък не е - поне спирачките, че там е голям буг на автомобилите....
Айде стига глупости, карай си колицата и се радвай на лятото.
Vlad777 написа:ESP се изключва само на гладък лед.
Я пак????? И как се тръгва на гладък лед без ASR (Traction Control)??? Интересно той за какво е - за сух асфалт?

ESP да се изключва има смисъл в много редки ситуации, като например при употреба на вериги за сняг, дълбок сняг (когато е по практично гумите да си пробият път до твърда настилка), силно опесачена настилка и др.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
webdude написа:Да бе тоя компутър голям тарикат го раздава ... аз ще искам да вляза в някой завой с вратите (на кола със задно предаване) и той, ще ми прави сечено ...

другото което е, някой се мисли за бързак на сфетофара, искам да си направиме гончица, а компютъра ми отнема газта като отчете пробуксуване на гумите (най-бързият старт от място е с леко пробуксуване, за да не заглъхне после..)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”