Обръщам се към всички колеги шофьори, хора нека се изтегляме на светофарите по възможно на-бързия начин!!! нека да проевим повече колегиалност на пътя!!! нека на едно задръстване да мислим и за тези, които са зад нас!!! нека да пестим малко-повече от ценното си време!!!
днес попаднах в задръстване към сточна гара, като стигнахме светофара бях втора кола, този галфон, който беше пред мен, след като светна зелено, докато пусне спирачката, докато натисне съидинителя, докато включи на първа, още малко и щеше да светне пак червено. Погледнах на огледалото минахме точно 5 коли, а ако се изтегляме както в други европейски държави, където задръстванията са част от ежедневието им, можехме да минем поне 10-15 коли или 20 примерно!
благодаря на всички!
shenko_i не разбрах какво се нервираш толкова. Твоят призив към КОЛЕГИТЕ шофьори ми се струва малко СТРАНЕН и НЕУМЕСТЕН.
Най-малкото защото по-надолу постът ти не кореспондира много с колегиалността към която призоваваш.
Всички бързаме за някъде. Но всеки се разпростира според своите възможности, тези на инфраструктурата/трафика и възможностите на своя автомобил.
Ако колегата отпред за момент се е заплеснал някъде във своите грижи, можеш да го "събудиш" с дискретен звуков сигнал. Излишното изнервяне на обстановката няма да ти помогне да стигнеш по-бързо там, за където си тръгнал.
Ще си позволя да допълня колегата веселин, като цитирам един велик българин:
"Времето е в нас и ние сме във времето"