Някой има ли представа какъв точно е този климатроник и може ли да каже някакви впечатления за него:
Какъв е този климатроник?
Какъв е този климатроник?
Мисля да сменям голфчето с една А3-ка, '98 г. Това, което ме притеснява е, че климатроникът й е поставян допълнително (вероятно е Diavia, тъй като е италианка). Съответно на диагностиката при Никси и Мишо не се появи на VAG-COM-a, така че не можа да се види състоянието му.
Някой има ли представа какъв точно е този климатроник и може ли да каже някакви впечатления за него:

- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Аз имам същия на Вентото. Моя е Diavia с електроника на Autoclima. Работи перфектно, но ако опреш до части е много трудно!
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
имах такъв на пасата, не ми е създавал никакви проблеми. наистина е DIAVIA. по-важното според мен е да огледаш внимателно как е решен въпроса с охлаждането - размера на радиатора на климатика и перката за нея. при мен радиатора беше с площ колкото основния и имаше 2-ра перка, монтирана челно срещу него (в посока към водача).
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”