Висок клас или по-реномирана марка и догониха ли VW Ауди по качество на материалите и сглобката !?!?! Кое от двете е за предпочитане и защо, при еднаква цена и еднакво техническо състояние.
mod edit: gr_kanev
Пасат Б6 срещу Ауди А4 Б7
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Може и да е от окачването. Прав си. Но окачването на една кола винаги е свързано с начина на разположение на мотора.
Абе няма значение.
Която и от двата модела да избере колегата ще бъде доволен.
И най-важното е, че и Ауди, и Фолксваген държат много добри цени на вторичния пазар. Така че няма и да загуби много пари при продажба след време.
Абе няма значение.
Която и от двата модела да избере колегата ще бъде доволен.
И най-важното е, че и Ауди, и Фолксваген държат много добри цени на вторичния пазар. Така че няма и да загуби много пари при продажба след време.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Разбрах че на Аудито слабото място е алуминиевото окачване, а и е малко по-тясно отзад. Иначе тия Аудита са железни - рядко ще се счупи нещо. Пасата е наистина по-широк и удобен, но дали е здрав. Какво е неговото окачване? Все пак става дума за втора ръка коли и колкото и нови да изглеждат все нещо ще излезе за смяна и тогава вече може да стане лошо 

- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
В раздела за Пасат бях постнал в тема, снимки на окачването на Пасат Б6... ами върнали са се към окачването на Б3 -Б4 с леки изменения по предното и задното вече е независимо.Не е алуминиево до колкото съм запознат.По мнението на колегата shenko Б6 е по некомфортен от към возия сравнен с Б5 и Б5.5 - човека поне го установил от собствен опит и можеш да му се довериш.
Ако си сектант - вземай Пасатко.Интериора му лично на мен супер много ми допада и със сигурност е по-широк от Аудито.

Ако си сектант - вземай Пасатко.Интериора му лично на мен супер много ми допада и със сигурност е по-широк от Аудито.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
немеца такова твърдо окачване е сложил на пасата,4е ако се движиш примерно по паваж всяко паве ще го усетиш(тоя филм го гледаме в българия),а понеже немеца я е правил за ПЪТ тази кола(не за пътищата в Бг) то в завои или някви подобни екстрмни ситуации ще си много благодарен на това че колата почти не се накланя и е супер стабилна;за аудито важи същото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм сектант, имам VW Golf и съм доволен от него но е на години и като трагна да го заменям след време ще се насоча към една от тези коли, като лично на мен дизайна отвън на А4 по ми харесва, но видях че Б6 е на същите пари и все пак не може само по дизайн да се избира. А специлно към колехата с Б6-цата: колко по-некомфортен е от Б5.5, защото съм се качвал на такъв и съм очарован от возията. А като е с подобно на Б4 окачване да не е някой прост макферсон и да друса повече от А4-ката която е с по къса база и т.н.?
П.П За двигателите мисля да е 1.8Т или може би някое ТДИ, зависи как ще се развият нещата с цените на горивата, но както гледам май ще е бензина.
П.П За двигателите мисля да е 1.8Т или може би някое ТДИ, зависи как ще се развият нещата с цените на горивата, но както гледам май ще е бензина.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”