Решил съм,да си сменя полото с по-голяма кола и със сигурност ще е VW!
Имам дилама обаче!ДАЛИ ПАСАТ,ДАЛИ БОРА?
Ще радвам ако изкажете някакви мнения!До сега чувах всякакви мнения и едно с едно не се покрива!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
ПАСАТ ИЛИ БОРА?
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
Здр. карам Бора доволен съм кото цяло с 1-2 забележки : малко е ниска,возещите се отзад не се чувстват комфортно.
Уточни за какво я искаш ? ,добър голям семеен автомобил ,който ще возиш семейството и багаж ?- вземай Пасата.
А ако я искаш за себе си - Бората. Успех.
П.П. относно подръжка по мотор двете са еднакви, виж ходовата част на пасата е малко по скъпа , но няма всеки ден това да правим я ?
Затова като търсиш добре се оглеждай.
Уточни за какво я искаш ? ,добър голям семеен автомобил ,който ще возиш семейството и багаж ?- вземай Пасата.
А ако я искаш за себе си - Бората. Успех.
П.П. относно подръжка по мотор двете са еднакви, виж ходовата част на пасата е малко по скъпа , но няма всеки ден това да правим я ?
Затова като търсиш добре се оглеждай.
Ти по какво си избираш колите? Защото определено не е по КЛАС. Как искаш да се покриват мненията??????
Бора и Пасат си приличат само по това, че и двете имат 4 гуми, 4 врати и багажник. После почваш да откриваш разликите. Повече от 8, от сега ти казвам.
Бора-та е много по-евтина за поддръжка, що се отнася до окачване. Пасата е с 8 броя алуминиеви носача. Всичко комплект 2000лв. По-тежък, по-приятен на дълъг път. Вътре е огромен. По-голям е от Ауди А6. В Бора-та като дръпнеш малко седалката назад и всичко свършва на задния ред.
Бора и Пасат си приличат само по това, че и двете имат 4 гуми, 4 врати и багажник. После почваш да откриваш разликите. Повече от 8, от сега ти казвам.
Бора-та е много по-евтина за поддръжка, що се отнася до окачване. Пасата е с 8 броя алуминиеви носача. Всичко комплект 2000лв. По-тежък, по-приятен на дълъг път. Вътре е огромен. По-голям е от Ауди А6. В Бора-та като дръпнеш малко седалката назад и всичко свършва на задния ред.
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Колега Bora-та е ясна, но за кой Passat говорим? Ако е за след 2000 по-добре Passat (но пък е 6-7 К отгоре)!
Ако си едър и имаш семейство Bora-та малее. Аз имам Bora, доволен съм, но преди това имах Vento. Искам да ти кажа, че е доста по тясна и с доста по-малък багажник от Ventoto!
Така, че ако имаш семейство и ти трябва място за багаж несъмнено Passat-a. Ако си ерген се кефи на Bora-та. Перфектна е!
Ако си едър и имаш семейство Bora-та малее. Аз имам Bora, доволен съм, но преди това имах Vento. Искам да ти кажа, че е доста по тясна и с доста по-малък багажник от Ventoto!
Така, че ако имаш семейство и ти трябва място за багаж несъмнено Passat-a. Ако си ерген се кефи на Bora-та. Перфектна е!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прочети правилата е ето тази тема!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”