тече вода от предното стъкло
тече вода от предното стъкло
точно преди да купя колата (голф гти ) са сменили предното стъкло,наскоро усетих ,че когато вали дъжд и колата е в движение,вътре влиза вода,поразрових се и забелязах че от долната страна ,това с което е залепено стъклото има дупки и от там водата влиза,въпроса ми е с какво трябва да го уплътня?
И аз имах такъв проблем с шибедаха (уплътнението се беше отлепило) препоръчаха ми черен силикон специален за автопрозорци. Залепих го с този силикон и капка вода не е влязла много добре стана. Силикона е по гъст от другите за това счупих и пистолета за силикона щото много трудно върви. Тубичката струва 8.60 лв трябва да го видя каква марка е и да ти кажа 

-
- Автомобил:
- Двигател:
gas написа:... спести дървените забележки.за негово добро му казвам да отиде и да го залепят като хората.
О, извинявай, че се осмелих да пиша по тема, в която само ти имаш право да се изказваш!
Нека да отиде пак да му го залепят, после още веднъж и още веднъж и така докато все някой ден успеят да го залепят като хората.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
myrshavija написа:О, извинявай, че се осмелих да пиша по тема, в която само ти имаш право да се изказваш!
Нека да отиде пак да му го залепят, после още веднъж и още веднъж и така докато все някой ден успеят да го залепят като хората.
ахахаххаха хареса ми това изказване хаха
ти си лепиш твоето вовек и веков, а стъкларите ще трябва да го правят неколкократно докато успеят

точно заради тази логика съм видял планини мъртви компютри

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
аре сега, това са просто два варианата....
и двата достатъчно правилни
идеята на мършавия е, че тва с дупките са го направили авто-стъкларите и няма гаранция, че няма пак да си претипат работата...
но пък да правиш нещо, от което не разбираш, колкото и просто да е, не е гаранция, че си няма няква тънкост, която ще ти обърка работата...
тъй че, човека зи избира дали да даде 8,60 лв. за силикон или 35 за презалепване
все пак има избор
и двата достатъчно правилни
идеята на мършавия е, че тва с дупките са го направили авто-стъкларите и няма гаранция, че няма пак да си претипат работата...
но пък да правиш нещо, от което не разбираш, колкото и просто да е, не е гаранция, че си няма няква тънкост, която ще ти обърка работата...
тъй че, човека зи избира дали да даде 8,60 лв. за силикон или 35 за презалепване

все пак има избор
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
myrshavija написа:..
виж сега,изказвай си се където искаш,стига да си полезен и да не обиждаш другите!.в по-горното си изречение казваш че си залепил твойто стъкло със 'силикон някакъв черен',знаеш ли колко вида черен силикон има?знаеш ли кой ще залепи това стъкло и кой не?знаеш ли колко е дупката на колегата че го съветваш да я лепи сам,ако счупи стъклото ще му го платиш ли??всъшност какво знаеш ти за автостъклата и лепенето им?аз се изказвам в случая защото съм наясно,ти наясно ли си?
batmilko здрасти,това стъкло не е лепено от стъклари а от самозванци за това тече,със силиконче от железарията 98% от случайте не става.силикона в кобра е двукомпонентен и не се продава в магазините,няма нищо общо освен че е черен.оптвам се да дам правилен съвет на момчето,защото не веднъж съм се сблъсквал с тоя проблем...8.50лв няма да му свършат работа
Последна промяна от gas на Пон 09 юни 2008 20:20, променено общо 1 път.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
myrshavija написа:Що направо не го накараш да си купи нова кола?
По темата - моето имаше дупка, запушена е със силикон някакъв черен преди месеци и вече нямам грижи.
Даваш съвет на човек, който има дългогодишна практика в стъклопосавянето - gas.А иначе баба, бог да я прости, че я споменавам имаше много успешни опити с дъвка, ИДЕАЛ

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
напълно възможно, щом е сменяно точно преди да се продадеgas написа:batmilko здрасти,това стъкло не е лепено от стъклари а от самозванци за това тече,със силиконче от железарията 98% от случайте не става.силикона в кобра е двукомпонентен и не се продава в магазините,няма нищо общо освен че е черен.

иначе на пасата стъклото го слагах в кобра и нямам никакви "дупки"

-
- Автомобил:
- Двигател:
gas написа:виж сега,изказвай си се където искаш,стига да си полезен и да не обиждаш другите!...
Много си ми докачлив нещо. Не мисля, че съм използвал каквито и да е обидни думи по твой адрес. Ако се чувстваш засегнат, вероятно имаш проблем със самочувствието. Просто споделих опит, без да наричам нечии изказвания "дървени".
gas написа:...знаеш ли колко е дупката на колегата че го съветваш да я лепи сам...
Тук си много прав - не знам. Предполагам, че и ти не знаеш, но твоето мнение е категорично, каквото моето не е.
scirocco gt написа:Даваш съвет на човек, който има дългогодишна практика в стъклопосавянето - gas.А иначе баба, бог да я прости, че я споменавам имаше много успешни опити с дъвка, ИДЕАЛ
Може и Jesus да говори с устата му, слабо ме вълнува. Както вече споменах - споделих опит. Не претендирам да съм прав. Нито да съм компетентен в поставянето на стъкла. Мнението, което gas даде е прекалено категорично, като се вземе пред вид, че не е виждал стъклото. От ника му не личи дали може да поставя стъкла добре. Нито пък аз по какъвто и да е начин съм коментирал неговите знания и умения. Ако на някой не му понасят забележките ми - има бутонче "игнор", модератори ...
Лека и базаварийна на всички!
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Браво тури ме на място, вече няма да се обаждамmyrshavija написа:gas написа:виж сега,изказвай си се където искаш,стига да си полезен и да не обиждаш другите!...
Много си ми докачлив нещо. Не мисля, че съм използвал каквито и да е обидни думи по твой адрес. Ако се чувстваш засегнат, вероятно имаш проблем със самочувствието. Просто споделих опит, без да наричам нечии изказвания "дървени".gas написа:...знаеш ли колко е дупката на колегата че го съветваш да я лепи сам...
Тук си много прав - не знам. Предполагам, че и ти не знаеш, но твоето мнение е категорично, каквото моето не е.scirocco gt написа:Даваш съвет на човек, който има дългогодишна практика в стъклопосавянето - gas.А иначе баба, бог да я прости, че я споменавам имаше много успешни опити с дъвка, ИДЕАЛ
Може и Jesus да говори с устата му, слабо ме вълнува. Както вече споменах - споделих опит. Не претендирам да съм прав. Нито да съм компетентен в поставянето на стъкла. Мнението, което gas даде е прекалено категорично, като се вземе пред вид, че не е виждал стъклото. От ника му не личи дали може да поставя стъкла добре. Нито пък аз по какъвто и да е начин съм коментирал неговите знания и умения. Ако на някой не му понасят забележките ми - има бутонче "игнор", модератори ...
Лека и базаварийна на всички!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”