Въпрос за би ксенон крушка
- apchih
- Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
- Двигател:
Въпрос за би ксенон крушка
Ако махна ламаринката която покрива самата крушка
ще има ли някаква промяна в светенето, по - силно или по - слабо или да не почне да свети в очите на минаващите покрай мен?
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за би ксенон крушка
apchih написа:да не почне да свети в очите на минаващите покрай мен?
Това със сигурност няма да е проблем... нали гасиш дългите като идва някой срещу тебе?
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за би ксенон крушка
Marto0 написа:apchih написа:да не почне да свети в очите на минаващите покрай мен?
Това със сигурност няма да е проблем... нали гасиш дългите като идва някой срещу тебе?
Да ама като я няма пластинката, няма да може да се оправи превключване на къси/дълги....
и да я махнеш какво.... няма да почне да свети с още 10 метра напред... не прави глупости!!!
- apchih
- Двигател:
Колеги този "кожух" така да го нарека по никакъв начин не пречи на превключването от къси на дълги. При превключване самата крушка потъва вътре в цокъла. "Кожуха" спира светлинния поток да се отразява в долната част на рефлектора, отразява се само в горния, та ако се махне "кожуха" светлината ще се отразява отвсякъде.
- apchih
- Двигател:
1 - наистина евала за старанието и идеята за темата. Много ми хареса и доста научих.
2 - просто питам, интересно ми е какво ще се получи, не съм тръгнал да го правя, можех просто да махна пластинката и да видя довечера какъв ще е ефекта, но реших да си спестя цялото разглобяване и да попитам, а и не можах да намеря отговор на въпроса си в темата ти.
3 - според една от снимките в темата ти
светлината от крушката се отразява и в долната част на рефлектора, също така съм виждал и ксенонови крушки Х3, Х1 които са без такъв "кожух" т.е. светлината се отразява и от долу ама не осветява самолетите.
2 - просто питам, интересно ми е какво ще се получи, не съм тръгнал да го правя, можех просто да махна пластинката и да видя довечера какъв ще е ефекта, но реших да си спестя цялото разглобяване и да попитам, а и не можах да намеря отговор на въпроса си в темата ти.
3 - според една от снимките в темата ти
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”