Здравеите, бихте ли ми помогнали при изботра на пасат 5 с кои двигател е наи удачен до 150 коня 1.8 20v ,1.8 turbo, 1.9 tdi 110 ps ,1.9 tdi 90 ps ,1.6 16v икономичен и еластичен,автоматик или ръчна скоростна кутия ....да попитам и дали на пасата окачването е скъпо и дали е като на ауди с аломиниеви части....балгодаря на вси4ки които ми помогнат !!!!
P.S..След като прочетах темата Б5 или А6 май сам стигам до извода че голф 4 ще е наи добре ...дано поне тои не е с алуминиеви консерви по окачването....че не се знае каде може да ти изхварчи колелото в някоя яма по пътя.....дали греша вие ще кажете....
Пасат 5 ?
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
ами аз веднага ти препоръ4вам големия моторец, но ти ще си преценяваш дали ще можеш да му сипваш бензинец пък и подръжката си е цифра, според мен правилно си се ориентирал към голф 4
ако се спреш на Г4 и искаш бензинов мотор или ГТИ или по добре не
а ако си фен на дизелов някое 1.9 ТДИ 4 моушън ще ти служи вярно
успех

- bugssy
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60 написа:ами аз веднага ти препоръ4вам големия моторец, но ти ще си преценяваш дали ще можеш да му сипваш бензинец пък и подръжката си е цифра, според мен правилно си се ориентирал към голф 4ако се спреш на Г4 и искаш бензинов мотор или ГТИ или по добре не
![]()
успех
какво означава 4 моушан ??????
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
bugssy написа:stoqn_g60 написа:ами аз веднага ти препоръ4вам големия моторец, но ти ще си преценяваш дали ще можеш да му сипваш бензинец пък и подръжката си е цифра, според мен правилно си се ориентирал към голф 4ако се спреш на Г4 и искаш бензинов мотор или ГТИ или по добре не
![]()
успех
и четирите гумета рипат у движение....
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
chefito написа:bugssy написа:stoqn_g60 написа:ами аз веднага ти препоръ4вам големия моторец, но ти ще си преценяваш дали ще можеш да му сипваш бензинец пък и подръжката си е цифра, според мен правилно си се ориентирал към голф 4ако се спреш на Г4 и искаш бензинов мотор или ГТИ или по добре не
![]()
успех
и четирите гумета рипат у движение....

- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bugssy
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60 написа:chefito написа:bugssy написа:stoqn_g60 написа:ами аз веднага ти препоръ4вам големия моторец, но ти ще си преценяваш дали ще можеш да му сипваш бензинец пък и подръжката си е цифра, според мен правилно си се ориентирал към голф 4ако се спреш на Г4 и искаш бензинов мотор или ГТИ или по добре не
![]()
успех
и четирите гумета рипат у движение....![]()
![]()
![]()
4motion като при мерцедес 4етири матик и про4ие
днес ходих на автопазара в димитровград да ви кажа незнам дали са високи цените там но ще ви дам пример псат 4 1.9 тди 110 к.с. 1997 цена 11200лв голф 4 1999 г 1.9 тди 110 к.с. без климатик 9999 лв..
та много инфо прочетох и питах и да ви кажа с наи здравото окачване се оказват Г4 и Бора ,та те са с железа а не с алуминии по предницата и маи това е наи одачния вариант ...само че незнам за какъв двигател да гледам ,по принцип мисля да задам нова тема да сравним тези двете....
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
bugssy написа:stoqn_g60 написа:chefito написа:bugssy написа:stoqn_g60 написа:ами аз веднага ти препоръ4вам големия моторец, но ти ще си преценяваш дали ще можеш да му сипваш бензинец пък и подръжката си е цифра, според мен правилно си се ориентирал към голф 4ако се спреш на Г4 и искаш бензинов мотор или ГТИ или по добре не
![]()
успех
![]()
![]()
днес ходих на автопазара в димитровград да ви кажа незнам дали са високи цените там но ще ви дам пример псат 4 1.9 тди 110 к.с. 1997 цена 11200лв голф 4 1999 г 1.9 тди 110 к.с. без климатик 9999 лв..
та много инфо прочетох и питах и да ви кажа с наи здравото окачване се оказват Г4 и Бора ,та те са с железа а не с алуминии по предницата и маи това е наи одачния вариант ...само че незнам за какъв двигател да гледам ,по принцип мисля да задам нова тема да сравним тези двете....
Цените на колите в Димитровград са силно завишени и нереални (поне повечето).
Оправи си малко правописа ...
Алуминиевите носачи на Пасат не са болка за умиране (и такава заради която да се откажеш от този прекрасен автомобил) !
- bugssy
- Автомобил:
- Двигател:
webdude написа:bugssy написа:stoqn_g60 написа:chefito написа:bugssy написа:stoqn_g60 написа:ами аз веднага ти препоръ4вам големия моторец, но ти ще си преценяваш дали ще можеш да му сипваш бензинец пък и подръжката си е цифра, според мен правилно си се ориентирал към голф 4ако се спреш на Г4 и искаш бензинов мотор или ГТИ или по добре не
![]()
успех
![]()
![]()
Цените на колите в Димитровград са силно завишени и нереални (поне повечето).
Оправи си малко правописа ...
Алуминиевите носачи на Пасат не са болка за умиране (и такава заради която да се откажеш от този прекрасен автомобил) !
Взимам си бележка за правописа... не съм свикнал да пиша на бг...
Абе кой те излъгА, че като предницата ти е алуминиева и ше ти отхвърчи колелото в движение бе колега?!? Тоя да му ма'анеш един шамар, та да заспи! Алуминиевото окачване може да ти натежи само в случай, че е разтропано, когато го взимаш Аудито или ФВ-то. Ако толкова те болят 700-800 лв. на 100 000 км. за нова предница, ти накъде си тръгнАл? Ще взима кола за 10-15 000 лв, а след това искаш само да сипваш бензин и да върви. Колата е бирник! Тя пари не печели, тя пари дърпа. Ако не си подготвен психически за ремонти, то си вземи нова гаранционна и забравяш за 3, 5, дори 7 (при КИА) години за ремонти...
Аз лично бих препоръчал Ауди А6 или ФВ Пасат с бензинов мотор 1.8Т или с дизелов 1.9TDI. Избора е твой. Дизела харчи по-малко (то с тая цена на нафтата...), но пък поддръжката му е по-скъпа (ако се счупи изобщо). И двете коли са хубави, но А6 просто е по-горен клас кола! Избирах между А6 и Пасат и затова съм карал и двете. Просто А6 е друга кола. Пасата според мен повече може да се конкурира с А4, дори и да спечели конкуренцията.
Успех в избора!
Аз лично бих препоръчал Ауди А6 или ФВ Пасат с бензинов мотор 1.8Т или с дизелов 1.9TDI. Избора е твой. Дизела харчи по-малко (то с тая цена на нафтата...), но пък поддръжката му е по-скъпа (ако се счупи изобщо). И двете коли са хубави, но А6 просто е по-горен клас кола! Избирах между А6 и Пасат и затова съм карал и двете. Просто А6 е друга кола. Пасата според мен повече може да се конкурира с А4, дори и да спечели конкуренцията.
Успех в избора!

- bugssy
- Автомобил:
- Двигател:
doncheff написа:Абе кой те излъгА, че като предницата ти е алуминиева и ше ти отхвърчи колелото в движение бе колега?!? Тоя да му ма'анеш един шамар, та да заспи! Алуминиевото окачване може да ти натежи само в случай, че е разтропано, когато го взимаш Аудито или ФВ-то. Ако толкова те болят 700-800 лв. на 100 000 км. за нова предница, ти накъде си тръгнАл? Ще взима кола за 10-15 000 лв, а след това искаш само да сипваш бензин и да върви. Колата е бирник! Тя пари не печели, тя пари дърпа. Ако не си подготвен психически за ремонти, то си вземи нова гаранционна и забравяш за 3, 5, дори 7 (при КИА) години за ремонти...
Успех в избора!
Хиляда мнения изчетах и прочих сичко из дъно ...някои казват че аломиниевите носачи били като консомативите ...имам един познат с А4 каза че на 6 месеца сменя предница 1500 лв а разбирате ли искам да карам хубава кола по новичка поне да е след 1999 година батко ми кара пасат 2007 модел 2.0 тди 140 коня е немога да си вадя изводи от него тои дето се казва още не е разработен ....Та ако наистина са здарви мога да си взема пасат или а6 но които и да някои от вас няма да е сагласен с това което ми казаха на мен че всяка година се сменя предницата поне веднаж...по принцип много искам 1.8т това е моя мотор
bugssy написа:Хиляда мнения изчетах и прочих сичко из дъно ...някои казват че аломиниевите носачи били като консомативите ...имам един познат с А4 каза че на 6 месеца сменя предница 1500 лв а разбирате ли искам да карам хубава кола по новичка поне да е след 1999 година батко ми кара пасат 2007 модел 2.0 тди 140 коня е немога да си вадя изводи от него тои дето се казва още не е разработен ....Та ако наистина са здарви мога да си взема пасат или а6 но които и да някои от вас няма да е сагласен с това което ми казаха на мен че всяка година се сменя предницата поне веднаж...по принцип много искам 1.8т това е моя мотор
Тва за консуматива, който ти го е казал, явно е мразил по някаква причина тая кола. Зависи как я караш и къде я караш. Ако я караш със 120 през спящи полицаи, може и всеки ден да сменяш предница. Ако си я караш нормално няма да имаш проблеми поне до 20-30000км, дори и повече...
- bugssy
- Автомобил:
- Двигател:
doncheff написа:bugssy написа:Хиляда мнения изчетах и прочих сичко из дъно ...някои казват че аломиниевите носачи били като консомативите ...имам един познат с А4 каза че на 6 месеца сменя предница 1500 лв а разбирате ли искам да карам хубава кола по новичка поне да е след 1999 година батко ми кара пасат 2007 модел 2.0 тди 140 коня е немога да си вадя изводи от него тои дето се казва още не е разработен ....Та ако наистина са здарви мога да си взема пасат или а6 но които и да някои от вас няма да е сагласен с това което ми казаха на мен че всяка година се сменя предницата поне веднаж...по принцип много искам 1.8т това е моя мотор
Тва за консуматива, който ти го е казал, явно е мразил по някаква причина тая кола. Зависи как я караш и къде я караш. Ако я караш със 120 през спящи полицаи, може и всеки ден да сменяш предница. Ако си я караш нормално няма да имаш проблеми поне до 20-30000км, дори и повече...
doncheff Благодаря за мненията но не съм поглеждал А6 кажи горе доло колко варвят като цена и с това 1.8т как е положението ! А и колко гори с този мотор съответно? и на него ли му е около 1500 лв газификацията?????
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”