Кога е крайния срок за смяна на номерата?
Кога е крайния срок за смяна на номерата?
Карам с един номер - бяла табела с черни цифри. Та наскоро се сетих, че май имаше някакъв график за смяна с нова. Дали случайно някой знае нещо по въпроса, че хич не ми се разправя с тъпи ченгета за простотии от една страна, пък и не ми се виси по опашки и не ми се дават излишни пари от друга.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
http://www.kat.mvr.bg/
да не ти пука!още има с черните номера!
да не ти пука!още има с черните номера!
Joe написа:Така и така сигурно ще ги сменяме отново през 2007....
Вместо нашият роден и хубав трибагреник на табелата ще стои знака на евро съюза
Ами пък аз какъв майтап видях!

В Сърбия масово са си сложили знака на ЕС и в центъра на звездите пише "SCG" (Сърбия и Черна Гора). Ебати и майтапа. Та те дори маи не са подали молба за членство...

Ех, надежди надежди...
Pichaga написа:а унгарците видях че нямат нови номера с ЕС, а са вътре от 01.05.04
купон
Имат

Само дето да си ги смениш струва кинта, а не е задължително още.
Може и да си сложиш лепенка, но глобата е много яка.
А иначе при тях е задължително, новите номера първата буква да е "J". Незнам как е при другите страни от ЕС - дали има такова изискване...
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Ето ти точната извадка:
1. до края на 2002 г. - за превозни средства с първоначална регистрация от 1991 до 2000 г. вкл.;
2. до края на 2003 г. - за превозни средства с първоначална регистрация от 1986 до 1990 г. вкл.;
3. до края на 2004 г. - за превозни средства с първоначална регистрация от 1981 до 1985 г. вкл.;
4. до края на 2005 г. - за превозни средства с първоначална регистрация от 1976 до 1980 г. вкл.;
5. до края на 2006 г. - за превозни средства с първоначална регистрация преди 31.ХII.1975 г. и за всички с неподменени до момента регистрационни табели поради спиране от движение.
А който го интересува съвсем подробно ето и линк:
http://minimiro.fatwalker.com/naredba_i-45.txt
1. до края на 2002 г. - за превозни средства с първоначална регистрация от 1991 до 2000 г. вкл.;
2. до края на 2003 г. - за превозни средства с първоначална регистрация от 1986 до 1990 г. вкл.;
3. до края на 2004 г. - за превозни средства с първоначална регистрация от 1981 до 1985 г. вкл.;
4. до края на 2005 г. - за превозни средства с първоначална регистрация от 1976 до 1980 г. вкл.;
5. до края на 2006 г. - за превозни средства с първоначална регистрация преди 31.ХII.1975 г. и за всички с неподменени до момента регистрационни табели поради спиране от движение.
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
minimiro написа:Ето ти точната извадка:
Чакай че нещо не разбрах. Мой та кола е внесена 95-та в БГ и е с бели номера с черни цифри и букви, първата и геристрация в БГ е била 95-та сега до колкото знам е 2004-та а доколкото разбирам от написаното от теб е трябвало да се сменят номерата още преди 2 години????? Така ли?
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
според мене се зачита годината на производство (първоначална регистрация) на колата без значение къде по света е било това, а не годината на внос...
т.е. според закона попадаш в графата за смяна на рег.номера според годината на производство на фтонобила...
аз лично си смених колата, щот старата ми, до края на тази година трябваше да бъде пререгистрирана, пък аз за Шкода 120Л немаше да дам посмърно 150 лв за нова регистрация барабар с 'сичките и прилежащи такси, разходи и т.н. без изобщо да отчитам факта че я беше натиснала лошо ръждата и външния и вид беше под секва критика, което от своя страна сещаш се че нямаше как да мине пред КАТ и си е равносилно на сериозен външен репаратурен ремонт със се му тенекеджийство/изкърпване/боядисване
т.е. според закона попадаш в графата за смяна на рег.номера според годината на производство на фтонобила...
аз лично си смених колата, щот старата ми, до края на тази година трябваше да бъде пререгистрирана, пък аз за Шкода 120Л немаше да дам посмърно 150 лв за нова регистрация барабар с 'сичките и прилежащи такси, разходи и т.н. без изобщо да отчитам факта че я беше натиснала лошо ръждата и външния и вид беше под секва критика, което от своя страна сещаш се че нямаше как да мине пред КАТ и си е равносилно на сериозен външен репаратурен ремонт със се му тенекеджийство/изкърпване/боядисване
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”