камък/че в стъклото

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

камък/че в стъклото

Мнениеот titko » Пон 30 юни 2008 15:40

камък-че в стъклото предното, дайте ми ъкъл ,да го сменям ли веднага,или да си карам така докато не сдаде багажа напълно :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 30 юни 2008 15:44

истината е една - ако има звездичка на стъклото по голяма от 1 см, сменяй, че може да стане беля, а и могат да те спрат от движение, ако се заядат.

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Пон 30 юни 2008 15:58

камък-КАСКО-оглед-кинти-Кобра :lol:

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Пон 30 юни 2008 16:17

камък-КАСКО-оглед-кинти-Кобра

:да:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пон 07 юли 2008 7:26

колега титко сори че ти използвам темата,но да не пускам нова :arrow: става въпрос за бус Пежо Боксер 2007г. проблема ми е като твоя само,че се случва за трети път за един месец,стъклото се пука(като винаги тръгва от към уплатнението и няма видими следи от камъче) и застрахователите не искат да го плащат вече,буса е гаранционен и го карам в Монтана в сервиз на Пежо,а те са сключили договор с "Кобра" за смяната на стъкла,та може ли да ми слагат некви "боклучиви" стъкла или при монтажа да го пукат малко и след това до тръгва расейката :( :( :(,сега отивам при застрахователя

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Пон 07 юли 2008 7:55

vanko_VW написа:.... става въпрос за бус Пежо Боксер 2007г. проблема ми е като твоя само,че се случва за трети път за един месец,стъклото се пука(като винаги тръгва от към уплатнението и няма видими следи от камъче) .....

По-скоро има напрежение в купето на автомобила.

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Пон 07 юли 2008 15:13

Тия бусове много се сучат и често пукат предния джам по принцип ама чак пък толкова често... сигурен ли си че нещо не е блъскан?

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Re: камък/че в стъклото

Мнениеот npachovski » Пон 07 юли 2008 17:12

titko написа:камък-че в стъклото предното, дайте ми ъкъл ,да го сменям ли веднага,или да си карам така докато не сдаде багажа напълно :roll: :roll: :roll:

Колега в градчето Плевен има един пич дето ги оправа тия неща и то за смешни пари и ги оправа така не след 1 седмица да се пуикне пак, а си става като ново няма да разбереш къде е било....незнам забива му една игла в дупката пълни го с нещо после го пече с некви лъчи каза, че ще взима техника която да оправя до 20см цепки....та мисълта ми е, че трябва да има и при вас такива пичове с тоя занаят

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Вто 08 юли 2008 6:58

буса не е блъскан,що то сме го докарали във Враца нов,неможе за 1-2 месеца да сменим три стъкла и аз съм на мнението на dlug,че има напрежение в купето,а това как ли може да се оправи :shock :shock :shock

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Вто 08 юли 2008 7:09

vanko_VW написа:буса не е блъскан,що то сме го докарали във Враца нов,неможе за 1-2 месеца да сменим три стъкла и аз съм на мнението на dlug,че има напрежение в купето,а това как ли може да се оправи :shock :shock :shock

Според мен по един начин-нов бус :wink:.

titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: камък/че в стъклото

Мнениеот titko » Чет 10 юли 2008 23:18

npachovski написа:
titko написа:камък-че в стъклото предното, дайте ми ъкъл ,да го сменям ли веднага,или да си карам така докато не сдаде багажа напълно :roll: :roll: :roll:

Колега в градчето Плевен има един пич дето ги оправа тия неща и то за смешни пари и ги оправа така не след 1 седмица да се пуикне пак, а си става като ново няма да разбереш къде е било....незнам забива му една игла в дупката пълни го с нещо после го пече с некви лъчи каза, че ще взима техника която да оправя до 20см цепки....та мисълта ми е, че трябва да има и при вас такива пичове с тоя занаят

колега дай телефона на човека от плевен

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”