Спешно - малък ремонт тази вечер.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
dimitkoto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Спешно - малък ремонт тази вечер.

Мнениеот dimitkoto » Пет 04 юли 2008 17:31

Здравейте колеги,

Имам нужда от спешна помощ за тази вечер - под формата на координати на денонощни сервизи или майстори.

Работата е за тенекеджия - имах лек удар отпред и ми се счупиха държачите на бронята, като с тях върховете и на двата рога са влезли леко навътре...

Трябва някак да се изтеглят, но нямам как да го направя с подръчни средства - трябва нещо като ръчна лебедка с кука и да се дръпне или де да знам .. но е леко и рогата не са криви.

Трябва ми тази вечер защото утре сутрин пътувам за каварна.. в 7 сутринта :twisted:

Вчера се сдобих с алуминиевите буфери на които се хваща бронята и даже се бях уговорил и с майстор но нещо немога да го открия днес а се бяхме разбрали да се доуточним .. да не кажете че в последния момент съм се сетил :)))

Та така... ще се радвам на всякакви градивни идеи... жалко че времето е толкова малко...

Мерси предварително !!

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Пет 04 юли 2008 20:35

колега, това ми се вижда мисия невъзможна. извинявай, че ще те разочаровам :?

Потребителски аватар
dimitkoto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dimitkoto » Пет 04 юли 2008 21:12

Аз успях, но чак сега се добрах до компютър да се похваля...

След като пуснах темата тръгнах към един сервиз в Красна Поляна където лепят брони.. и по пътя където видех табела за сервиз спирах да питам ..

Повечето или бяха затворени или не правеха тенекеджийски услуги.. или пък нямаха време/мерак... но в крайна сметка през 2-ма души се добрах до трети, който определено нямаше да намеря сам докато си обикалям.. та момчето беше много разбрано, изправи ми кривините по роговете, напасна бронята, пооправи леко капака, изправи номера, сложи лайснички, решетки, поигра си доста и накара колата ми да прилича на истинска... без да му соча всяко нещо по отделно... много съм доволен.

Видях две коли ремонтирани от тоталки, и една която чакаше за процедурата.. и останах възхитен :)

Взе ми 40 лева за труда и ме изпрати по живо по здраво.

Та.. момчето се казва Ники, кв. Лагера, от Цар Борис 3 в посока Перник, след пресечката с бул. Акад. Гешов (където свършва Тотлебен и започва Цар Борис) на първия светофар завивате надясно - по ул. Мъглен. В края на улицата започва малък изоставен стадион по който има черен път и в левия ъгъл на стадиона където води черния път са няколко гаражи на майстори. Неговите са веднага отляво първите в редичката.

Телефона ми е на визитка в колата но ще го напиша и него - аз останах много доволен и човека е свестен и изглежда да си разбира от работата :)

Със здраве на всички, и дано не ви се налага да го посещавате.. но на всеки се случва.

Ако някой още има впечатления от него нека сподели!

Поздрави!

Последна промяна от dimitkoto на Пет 04 юли 2008 21:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 04 юли 2008 21:15

е ще се нарадваш на концертите поне :)

Потребителски аватар
dimitkoto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dimitkoto » Пет 04 юли 2008 21:16

Нямам търпение вече... утре палим гумите :)))

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пет 04 юли 2008 21:19

Та.. момчето се казва Ники, кв. Лагера, от Цар Борис 3 в посока Перник, след пресечката с бул. Акад. Гешов (където свършва Тотлебен и започва Цар Борис) на първия светофар завивате надясно - по ул. Мъглен. В края на улицата започва малък изоставен стадион по който има черен път и в левия ъгъл на стадиона където води черния път са няколко гаражи на майстори. Неговите са веднага отляво първите в редичката.

Ми то срещу нас, пък аз да не зная
Още утре съм при него че имам една врата за изправяне и боя.
Благодаря колега!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”