Стачка в Германия или . . .

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
krascho
Автомобил:
Двигател:

Стачка в Германия или . . .

Мнениеот krascho » Нед 06 юли 2008 0:41

Здравейте колеги, преди 3 седмици си поръчах Новото Поло но го нямаше налично в БГ и се наложи да го поръчваме в Германия. Обещанията бяха да дойде след две седмици но после се оказа че въобще не е тръгвало от там. Аз помислих че го е помляла градушката, но оправданията на вносителя бяха че във VW имало стачка и не може да се направи необходимия преглед на автомобилите преди да тръгнат за БГ. Някой знае ли нещо за подобна стачка и дали въобще новото Поло се прави във Волксбург или някъде другаде за по евтино. А не знам и къде да попитам за подобно събитие. Аз не открих никакво инфо за стачка и се съмнявам че нещо ме пързалят. Чувал съм че Авточойс ВТ не ги хвалят много ама да ме лъжат за нещо подобно . . . .

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 06 юли 2008 9:37

ми ако са сгафили и трябва да си покрият задниците-защо да не го направят с нещо дето е "кой не верва-да провери..." . може и да има ама може и да няма стачка. може и да има мърлячи дето са ти забавили поръчката, а може и да има тарикати, дето искат да спестят некой лев за транспорт... па ти си чакай-къде ше ходиш... :?

krascho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krascho » Нед 06 юли 2008 12:01

Е това за спестяването от транспорта не бях се сетил. А дали знае някой къде мога да попитам за подобна стачка и ако няма да се отказвам от поръчката че явно този месец няма да стане май.

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Нед 06 юли 2008 13:11

ако не си им платил капаро кажи им да барат меча и толкова ;)

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 06 юли 2008 16:33

За чистак-бърсак ново ли иде реч? Ако да - защо не го поръча от порше БГ? 2 седмици стачка :shock тва трябва да го тръбят навсякъде, не мислиш ли? Все пак от това им зависи цената на акциите най-малкото...

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Стачка в Германия или . . .

Мнениеот niikoo_1 » Нед 06 юли 2008 16:38

krascho написа:Здравейте колеги, преди 3 седмици си поръчах Новото Поло но го нямаше налично в БГ и се наложи да го поръчваме в Германия. Обещанията бяха да дойде след две седмици но после се оказа че въобще не е тръгвало от там. Аз помислих че го е помляла градушката, но оправданията на вносителя бяха че във VW имало стачка и не може да се направи необходимия преглед на автомобилите преди да тръгнат за БГ. Някой знае ли нещо за подобна стачка и дали въобще новото Поло се прави във Волксбург или някъде другаде за по евтино. А не знам и къде да попитам за подобно събитие. Аз не открих никакво инфо за стачка и се съмнявам че нещо ме пързалят. Чувал съм че Авточойс ВТ не ги хвалят много ама да ме лъжат за нещо подобно . . . .

Споко ще ти го докарат, от които и дилър или вносител да си вземеш автомобил винаги може да се случи да закъснее 1-2-3 седмици.
Няма се притесняваш :wink:

krascho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krascho » Нед 06 юли 2008 17:06

Мен ме притеснява факта че ми отговарят че автомобила не е тръгнал от Германия още и заради стачката не се знае кога ще тръгне. А и аз не знам Полото в Германия ли се прави изобщо но ми се струва че има нещо гнило или нещо ме мятат по върбите . . .

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 06 юли 2008 18:06

Дори и да е така, успокой се ще ти дойде колата няма къде да иде.
Има хиляда причини, заради които може да ти закъснее колата.
:lol:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 06 юли 2008 18:08

ам...ако имаше стачка или нещо такова...нямаше ли да се пише в интернет за това :roll:

krascho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krascho » Нед 06 юли 2008 18:28

Smoke написа:ам...ако имаше стачка или нещо такова...нямаше ли да се пише в интернет за това :roll:

На мен точно това ми се струва странно защото не намерих нищо в нета за подобна стачка и се чудя каква ли е истинската причина която крият от мен . . .

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 06 юли 2008 18:33

Най-вероятно автовозаджията е ударил горния ред автомобили като минавал под някой мост и в момента количката ти е с отнесен покрив и я оправят, другия вариант е пак да е с щета и да я оправят, третия вариант е нещо да са осрали с транспорта и да се мотат, да са забравили да я натоварят на автовоза, да дс изгубили сертификата за произход на автомобила или някой друг документ и т.н.

Причините са много, но не се притеснявай, дори и да е кабрио и тавана да и е останал на някой мост ще тия оправят като нова, споко. :idea: и няма дса разбереш дори.

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Нед 06 юли 2008 18:38

Тук има наистина стачка Öffentlicher Dienst стачкуват което си е кажи речи държавния апарат. Ако искаш да си извадиш транзитни номера или некви документи неможе щото се стачкува . Като цяло обаче стачката нее голяма а и незнам от кога до кога е. Утре или другиден ше ми се налага да се разправям и аз с бюрокрация и ше видя дали още стачкуват.

krascho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krascho » Нед 06 юли 2008 19:24

Brezel написа:Тук има наистина стачка Öffentlicher Dienst стачкуват което си е кажи речи държавния апарат. Ако искаш да си извадиш транзитни номера или некви документи неможе щото се стачкува . Като цяло обаче стачката нее голяма а и незнам от кога до кога е. Утре или другиден ше ми се налага да се разправям и аз с бюрокрация и ше видя дали още стачкуват.
На мен ми беше обяснено че стачкува фирмата която прави крайните прегледи на автомобилите във Волксбург и затова се бавят. Така ли е? Иска ми се да проверя. Те тия дилъри които продават нови автомобили сигурно ходят на курс по лъжи и манипулация. Много често ги хващах да лъжат за тривиални неща които мога да проверя и затова ми се иска и това да разбера дали е вярно и ако не е да им бия пръта . . .

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 13 юли 2008 20:52

Колега това със стачката е доста стар търговски трик да ти замажат очите.Може бе чакат да се съберат достатъчно коли за доставката до България, и за това се бавят :) Не се притеснявай ще дойде няма каде да ходи :).И честито много безаварийни километри

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”