джанти-има ли точно такива в Бг.?
джанти-има ли точно такива в Бг.?
интересува ме могат ли да се намерят такива джанти коплект с капачката за болтовете точно като тези от снимките,или поне някой от моделите капачки за да пасне на моите метални джанти 13" да речем

groznika написа:pe_aps написа:то и с малките тасчета става екстра също,не се намират много лесно майчем,в интернет магазините ги няма,каде да търся за моите 13"ки
Чичи,
Вземи си едни арни леки джанки и не се занимавай с гяволии
хаха е знам че добре ще ми дойдат,бях се наканил дори по преди знаеш,като че не намерих нещо по така като за мене и съм решил за начало да пробвам с тасчета,може да ги харесам дори както съм ги замислил

пък ще видим..

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Моето предложение-взимаш 8 броя джанти (може и с твоите 13-ки и още един чифт) но най-добре е железни 14-ки или 15-ки.Отиваш при някой майстор дето се занимава с обръщане на джанти (по форума имаше писано) и си правиш от 2 джанти 1 като се получава нещо изродско (а и така няма да имаш нужда от тасове).
П.П.Тоя номер смятам да го направя за зимата

П.П.Тоя номер смятам да го направя за зимата

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Дашо написа:...
ти прочете ли к'во си написал преди да го пуснеш?
трябва да ти обясня нагледно какъв филм е това.
имам някъде останала една такава джанта.
най ми стана интересно като направиш зимен комплект такива какъв размер зимна гума мислиш да сложиш?
155

до автора на темата:
в "продава" има едни ляти 13" momo за 100 кинта.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:Дашо написа:...
ти прочете ли к'во си написал преди да го пуснеш?
трябва да ти обясня нагледно какъв филм е това.
имам някъде останала една такава джанта.
най ми стана интересно като направиш зимен комплект такива какъв размер зимна гума мислиш да сложиш?
155![]()
![]()
до автора на темата:
в "продава" има едни ляти 13" momo за 100 кинта.
Що бе бате Бо?Смятам на такива джанти примерно гума от 225 нагоре нали са от 2-1 точно да са по-широки,вместо само 1 обърната джанта

Ти недей подценява пернишкото у мен-имам куп такива идеи

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Дашо, с 255 широки зимни гуми у снег нема мое да мръднеш голфа. За проходимост зимата се препоръчват по - тесни гуми, а ти смяташ да слагаш по - широки. За летни бих се съгласил.
И за да не е много спамерско мнение, мисля че върху тия малките тазчета, може да се измисли някакво допълнение, за да заприличат на тези на хамериканската кола.
И за да не е много спамерско мнение, мисля че върху тия малките тазчета, може да се измисли някакво допълнение, за да заприличат на тези на хамериканската кола.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:...
Еми признавам си-явно не бях прав.Това за зимата и широчината на гумите не го бях мислил,но имам страшна за едни такива черни джанти като на колегата.На въпросната кола намерих 3 снимки само да кажа че в последствие мацката на която е колата беше изравнила капачката (нямаше я емблемата на фолксваген) и беше направила капачката бяла с номер 8 на нея-точно като топка за билярд-беше доста оригинално.Ето снимки без бялата капачка че не можах да я издиря

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”