Здравейте..
Дойде време да си взема още едно голфе и ме интересува кой ДВГ е за предпочитане.
Каква е разликата между digifant и k-jetronic ? Кое е за предпочитане? Каква им е разликата?
След време на кой ще може да му се лепне една обикновенна газова?
Какви проблеми правят тия двигатели и кво да им оглеждам като отида на оглед?
Други предложения?
някой ,ако е запознат с историята на това голфче да казва:
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
хареса ми външно.. вижда се ,че има за боядисване преден капак, но ще се мрънка да сваля.. ако някой го знае кво представлява да сподели дали е гледан или е каран душманската щот предлага резервен ДВГ.
Кой ДВГ да избера? PB, EV или друг?
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
дано да изпадне запазено голфе от фурма с 4/5 врати 1.8 с газова и някой джантица, широката броня.. бях се засилил да е с климатик ама са доста кът.. не остаха запазени двойчици вече
в крайна сметка май ще наблегна първо на RP или GU (по-добре ще понесе газифициране), но ако изпадне запазено PB ще се замисля.

в крайна сметка май ще наблегна първо на RP или GU (по-добре ще понесе газифициране), но ако изпадне запазено PB ще се замисля.
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
Имах голф 2 с PB мотор. Уникално доволен от вървени и разход. Никакви проблеми с мотора. Сега карам едно 9А дето ми глъхне от време на време и ми гърми в смукателните колектори и съм дигнал ръце от него. Едва ли ще си взема пак кола която има нещо механично по инжекцията.
За газ не може и да става дума
За газ не може и да става дума

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”