Какво е Energy Saver 2000 ???
- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
Какво е Energy Saver 2000 ???
Колеги, имам на бензиновия маркуч, който идва от резервоара една желязна джаджа на която пише ENERGY SAVER 2000. Като я разклатя малко се чува едно такова сякаш има вътре желязно топче. Не се разглобява и не знам за какво е. Та въпроса ми е какво е това животно и трябва ли ми? Мерси.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://forum.index.hu/Article/jumpTree? ... &t=9055916
100% е някоя псевдовълшебна джаджа , разработка на най секретните военни лаборатории
, благодарение на която показваш среден пръст на петролните шейхове - колата ти харчи с поне 20% под нормалното - свиркай си , ходи запали една свещ - и да почерпиш за далаверата
Сори за линка - ама това е единственото в нета - дано намериш онлайн унгарско-български преводач!
100% е някоя псевдовълшебна джаджа , разработка на най секретните военни лаборатории

Сори за линка - ама това е единственото в нета - дано намериш онлайн унгарско-български преводач!

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Това ли са новите магнитни наколенки на доктор ливайн?
Това и за ключодържател не става. Ама причина да си играеш да го сваляш не виждам.. Дръж го там и си мисли, че колата ти харчи по-малко
Или го свали и го продай в ebay за $150 с убеждението, че парите се избиват от икономия на гориво за 2 месеца

Или го свали и го продай в ebay за $150 с убеждението, че парите се избиват от икономия на гориво за 2 месеца

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”