начи съвсем случайно попаднах в една морга на един познат в която има двигател от Г60,напълно оборудван( турбо ,скоростна кутия,компютър абе всичко .....) дава ми го за 1500лв.-заслужава ли си да го взема и да го прехвърля през некви пари нагоре или това му е реалната цена.
П.П каза ми че двигателя е перфектен и е наистина окомплектован и бил готов за слагане ,моргата се намира в едно голямо хале тъй че не стои под дъжда или слънцето
Двигател от Корадо Г60 напълно оборудван за 1500лв!!
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
vaskoto1 написа:за да се види колко е префектен трябва правилния комплект ключове...
и упражнението си губи смисъла в търговски аспект.
ако е за тебе да го правиш (но зависи ка мислиш да го правиш, за 100% ефишънси требе да си яко на -) има смисъл да се гледа и да се бъзика на тия пари.
мисълта ми беше да го взема и да го продам за малко повече пари ,понеже е в провинцията а там нещата са малко по ефтини пък и пича ми е приятел и ми подхвърли идеята съвсем случайно (каза че са го свалили от некво корадо с не много голям удър -даже не е бил отпред щото и двата фара и капака + решедката са си здрави )
П.П не че съм много запознат но съм гледал че за корадо и по специално Г60 частите са цифра а тоя двигател е напълно окомплектован с компютъри т.н и си мислех че мое да се изкара некой лев после

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
VW_FEN написа:Това може ли да се сложи на мястото на 1.8 Mi? (в сучая на тоя, дето е на аватара ми?) Ех, що нямам 1500 лева сега, да те зарадвам и тебе, а и аз да се кефя на мощност и много харчлък...![]()
каза ми че е възможно да се прехвърли на Голфа ми -няма да е детска игра но става предполагам че коша на двигателя на твоя е същия като на моя голф
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”