СМЯНА НА ДИРЕКЦИА НА ПАСАТ 1.9 ТДИ 2000г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
СМЯНА НА ДИРЕКЦИА НА ПАСАТ 1.9 ТДИ 2000г.
Каде и за колко пари мога да сменя дирекциятаот дясна на лява на пасат 1.9 тди в БГ.Работя в Лондон и мога да я взема тънко затова питам.И ако е възможно, какви части са необходими за смяната.благодаря предварително.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Здрасти, но ако ставаше толкова лесно....та на въпроса ти. На първо четене се сещам - ново табло (заедно с педалния панел), кормилна кутия (рейка), шофьорска врата (копчетата за прозорците ще останат на дясната), ... сега като се замисля никой не обича да оставя по 1.5 м кабели в повече, така, че и ново окабеляване към таблото.
Със сигурност пропускам нещо, но с една дума НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА (станаха повече думие).
Със сигурност пропускам нещо, но с една дума НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА (станаха повече думие).
-
- Автомобил:
- Двигател:
за смяна на дирекция
абе пасата мога да го взема за 1500 паунда щот е с само ударена врата,ама и вратата я намерих за 50паунда даже същият цвят.има много екстри и си мисля че си струва.Просто искам то4но инфо дали може да се смени на пасат и то4но кои части ми трябват.мисля си че мога да си ги взема от германия,но искам да знам точно какво.
В Пловдив знам хора които го правят това за работа взимат кам 600 лева(По скоро в едно село на 5 км).
Питал сам за6тото мислех да взимам такав голф 4 "двете 4ервени" на 3 години удрян но след ремонта искаха му 12 000 лева след боядисването което е много добра цена.
Проблема бе6е 4е трябва6е от германия от моргите или подобни да си таpся 4астите трябваха и airbac-i da se kopuwat i се отказах.
Климатика знам 4е се мести трябват нови тръби за него.Рейка се сменя +цялото табло педалите се ползват мисля трябва и нова кора за вратата+инсталацията се сменя мисля са6то от това което разбрах когато питах.
Питал сам за6тото мислех да взимам такав голф 4 "двете 4ервени" на 3 години удрян но след ремонта искаха му 12 000 лева след боядисването което е много добра цена.
Проблема бе6е 4е трябва6е от германия от моргите или подобни да си таpся 4астите трябваха и airbac-i da se kopuwat i се отказах.
Климатика знам 4е се мести трябват нови тръби за него.Рейка се сменя +цялото табло педалите се ползват мисля трябва и нова кора за вратата+инсталацията се сменя мисля са6то от това което разбрах когато питах.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”