ДНЕС ЩЯХ ДА СЕ ПРЕБИЯ.... И ДА УБИЯ И ОЩЕ НЯКОЙ. :(((

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ДНЕС ЩЯХ ДА СЕ ПРЕБИЯ.... И ДА УБИЯ И ОЩЕ НЯКОЙ. :(((

Мнениеот Spectre™ » Съб 18 фев 2006 21:05

Днес беше един от ужастните ми дни.... Най-спокойно си седях и си гледах форума когато GSMа ми зазвъня и гледам, че ми звъни приятлката... Обаждам се аз тя ми говори полу умряло и ми вика - "Мило много ми е зле всеки момент ще припадна.. Намирам се в центъра до Халите..." И тамън да довърши и затвори...... Не знам как съм се озовал при колата и как съм стигнал до моста "ЧАВДАР", но със сигурност бях минал вече на три четири светофара на червено.. И когато видях огромната колона коли от моста за към бул. "ДОНДУКОВ", реших да влеза във свободната лента на отсрещното движение... Минах една две коли, та станаха шест коли, а последната беше един ГОЛФ 3.., А вече в отсрещното идваха колоните коли... С газ до дупка и страшна засечка на КОЛЕГАТА успях да влеза във нашето платно.... Като едва не се забих във него.. :( След което минах още три сфетофара на червено.. Та даже на единия имаше полицеиска Кабинка..

МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА КОЛЕГАТА... КОЙТО ЗАСЯКОХ..

Усъзнавам, че можеж да причиня тежко ПТП... Слава богу пристигнах на време и успях да я намеря.. Беше седнала на една пейка и едвам гледаше.. :( Прибрах във къщи.. Сега е в добро състояние..

Чак сега усъзнавам колко много нарушения съм направил.. Мисля, че с тази случка лепнах още едно леке на фразата ГОЛФАДЖИЯ.. но продсто ми се наложи..

П.С.
Трябваше ми да го споделя със някого.... А с кого другиго освен с вас.. :(

НЕ ИСКАХ ТОВА ДА МИ Е 300 ПОСТ.. :(

Последна промяна от Spectre™ на Съб 18 фев 2006 23:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Съб 18 фев 2006 21:09

ами ....
налага се.. понякой път да се бърза..
ама ..

абе нали всички са добре и е минало без последствия...

дано си бил с включени аварийни поне.. да се сети човека, че имаш зор...

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Съб 18 фев 2006 21:12

На всеки се случват такива дни. Лошото е, че не всички като теб, дори и по-късно да осъзнават какво са направили, а продължават ежедневно да си карат така. Нали всичко е наред и с приятелката и с теб, няма пострадали, няма смачкани ламарини, НО го помни този случай.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 18 фев 2006 21:25

Важното е че си спасил смисъла на твоя живот.Хората навремето войни са водели за една жена :wink:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Съб 18 фев 2006 23:02

щеше да е много тъпо да предизвикаш сериозна катастрофа, може би да убиеш или нараниш сериозно някого, със всичките последствия от това, само защото на приятелката ти й е станало лошо. Лично мнение, надявам се да не се обидиш, но според мен си действал много импулсивно, просто нямаш право да рискуваш нечий чужд и невинен живот каквото и да е станало.

Потребителски аватар
DrAgO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DrAgO » Съб 18 фев 2006 23:23

И аз съм попадал в подобна ситуация :cry: Както на колегата - звъни ми приятелката и ми разправя " Ела да ме вземеш, скарах се жестоко с бащами" :shock и ми реве по телефона, а аз съм в колата и се прибирам точно от тях. След като и затворих се изредиха да ми званят "100" човека. Аз тогавя бях в Люлин, тя живее в Борово :? Незнам и аз как съм стигнал до там и как съм карал, обаче в главата ми беше само мисълта да стигна колкото се може по-бързо. Пуснах аварийките и настъпих Реното (тогава карах Рено 11 :oops: :oops: :oops: ) Затова много добре разборам колегата :cry: :wink:

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Съб 18 фев 2006 23:32

Добре е, че осъзнаваш грешката си! Тези мили създания...понякога могат да ни вкарат в голяма беля.

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Нед 19 фев 2006 0:28

Колега не се спичай.Аз в Монтана(нищо,че е малък град) съм имал доста инфарктни ситуации.
Винаги трябва да се внимава, но понякога се налага да се правиш на състезател.

Потребителски аватар
Mackata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mackata » Нед 19 фев 2006 10:07

Беше ли на аварийни ?
Беше ли на дълги ?
Беше ли с ръка на клаксона ?
Преди 3 години пред мен стана катастрофа, бургазлий блъснаха една неправилно изпреварваща "Жигула", от удара жената изпадна от колата и някак си необяснимо за мен как колата я затисна в един стълб. С мен в колата бяха двама мои огромни приятели, вдигнаха автомобила и иазкараха жената. Случкате се случи в едно село до Ст. Загора от там съм карал като луд и никой не ми направи път независимо каква кола караше. За 25 км. до Ст. Загора щях да се претрепя 15 пъти. Да не ви говоря като влязох в Стара Загора....за там нямам думи просто. Никога не съм ходил в болница там....и до днес нямам обяснение как я намерих. Пред спешното един доктор си паркира колата точно там кадето трябва да спра за да изкарат жената.......светнах му казах му да се махне от там, че случая е спешен, оня ми тегли една майна....без да му обяснявам повече слязох и му треснах един в носа......счупих му очилата както са на носа. И отгоре нек'ви санитари ме гледат , смеят се и не предприемат нищо. Просто откачих....не знам, намам думи.
Жената е починала в колата ми. Не знам кога, не знам как.

Последна промяна от Mackata на Нед 19 фев 2006 11:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Нед 19 фев 2006 11:03

Те жените са такива патки понякога не е истина. Хем знаят за преимущественото значение на долната глава на мъжа в умствения процес хем въобще не съобразяват до какво може да доведе това.
Може и да съм рязък колега но си правил пубертетски истории . А въпросната дама е мислила с гръбначния ти мозък като те е извикала на пожар през половин София за дет и станало лошо щот въобще не се е светнала че ако те стресира може и още по лошо да стане. Друг път недей да правиш така зарад една глезотия. На приятелката си обясни че има таксита и да не се стиска за три лева.

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Нед 19 фев 2006 11:23

Знам, че не съм постъпил много правилно, но повярвайте ми и вие ако попаднете във същата ситуация ще се сбъркате... и проблема с припадъците при нея е по особен и не искам да го коментирам.. :( Мисля, че на всички в един или друг момент от живота си им се случва нещо такова.. :?

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Нед 19 фев 2006 14:43

silent написа:Те жените са такива патки понякога не е истина. Хем знаят за преимущественото значение на долната глава на мъжа в умствения процес хем въобще не съобразяват до какво може да доведе това.
Може и да съм рязък колега но си правил пубертетски истории . А въпросната дама е мислила с гръбначния ти мозък като те е извикала на пожар през половин София за дет и станало лошо щот въобще не се е светнала че ако те стресира може и още по лошо да стане. Друг път недей да правиш така зарад една глезотия. На приятелката си обясни че има таксита и да не се стиска за три лева.

Определно подкрепям мнението на колегата silent. Имал съм подобен случай със съпругата, и то сериозен. Но прецених, че докато стигна от младост до красно село ще мине доста време. за това се обадих на такси /няма да правя реклама, но съм СТРАШНО доволен от тази фирма/, казах че е спешно и таксито е било пред нас за 3 минути. Направо отидох в болницата, разбира се че се притеснявах през целия път, но поне не се правих на линейка.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Нед 19 фев 2006 17:30

tr0ll написа:
silent написа:Те жените са такива патки понякога не е истина. Хем знаят за преимущественото значение на долната глава на мъжа в умствения процес хем въобще не съобразяват до какво може да доведе това.

Определно подкрепям мнението на колегата silent. Имал съм подобен случай със съпругата, и то сериозен. Но прецених, че докато стигна от младост до красно село ще мине доста време. за това се обадих на такси /няма да правя реклама, но съм СТРАШНО доволен от тази фирма/, казах че е спешно и таксито е било пред нас за 3 минути. Направо отидох в болницата, разбира се че се притеснявах през целия път, но поне не се правих на линейка.

Евала, реагирал си точно и правилно, без да изпадаш в паника :да:

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Пон 20 фев 2006 11:58

Аз смятам, че си постъпил правилно и то не защото съм жена, а защото в такива моменти е почти невъзможно да мислиш, особенно, ако става въпрос за човек, които обичаш. Аз бих направила същото за моят приятел- ВИНАГИ!!!!! Разбира се, моглъл си да подскажеш на хората по някакъв начин (аварийки, клаксон...), че има някакъв проблем, но... ВАЖНОТО Е ЧЕ ВСИЧКИ СА ДОБРЕ :wink:

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Пон 20 фев 2006 12:17

В петък вечер ми се случи нещо подобно, 4-ри годишния ми племенник получи мозъчно сътресение, на пръв поглед нищо сериозно. Натоварих го на колата и към Пирогов, по пътя детето загуби съзнание. Точно сега е момента да благодаря на всички колеги, които ми правеха път по Цариградско шосе и по светофарите на Евлоги Георгиев, но бях на АВАРИЙКИ, в противен случай никой нямаше да ми обърне внимание и като нищо неволно в дъждът щях да предизвикам някоя катастрофа!
В такива ситуации действаме импулсивно без да мислим за последствията, а те могат да бъдат много сериозни!!!

П.С. За щастие малкия вече е добре и пак лудее! :)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”