Днес беше един от ужастните ми дни.... Най-спокойно си седях и си гледах форума когато GSMа ми зазвъня и гледам, че ми звъни приятлката... Обаждам се аз тя ми говори полу умряло и ми вика - "Мило много ми е зле всеки момент ще припадна.. Намирам се в центъра до Халите..." И тамън да довърши и затвори...... Не знам как съм се озовал при колата и как съм стигнал до моста "ЧАВДАР", но със сигурност бях минал вече на три четири светофара на червено.. И когато видях огромната колона коли от моста за към бул. "ДОНДУКОВ", реших да влеза във свободната лента на отсрещното движение... Минах една две коли, та станаха шест коли, а последната беше един ГОЛФ 3.., А вече в отсрещното идваха колоните коли... С газ до дупка и страшна засечка на КОЛЕГАТА успях да влеза във нашето платно.... Като едва не се забих във него..

След което минах още три сфетофара на червено.. Та даже на единия имаше полицеиска Кабинка..
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА КОЛЕГАТА... КОЙТО ЗАСЯКОХ..
Усъзнавам, че можеж да причиня тежко ПТП... Слава богу пристигнах на време и успях да я намеря.. Беше седнала на една пейка и едвам гледаше..

Прибрах във къщи.. Сега е в добро състояние..
Чак сега усъзнавам колко много нарушения съм направил.. Мисля, че с тази случка лепнах още едно леке на фразата ГОЛФАДЖИЯ.. но продсто ми се наложи..
П.С.
Трябваше ми да го споделя със някого.... А с кого другиго освен с вас..
НЕ ИСКАХ ТОВА ДА МИ Е 300 ПОСТ..