Какво става с тази аларма???

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Какво става с тази аларма???

Мнениеот brum » Чет 17 ное 2005 18:45

След тенекеджия и бояджия и колата пак си е при мен. Оправих си електрониките, целнтралното работи, всичко е на 6, но :) Има едно но.

Като пусна алармата след 30-тина секунди алармата избибитква 3 пъти. Няма отворени врати, багажника е затворен. Всичко си е както трябва след това. От какво може да е това избибиткване? Преди птп-то го нямаше.

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Чет 17 ное 2005 19:28

Незнам какъв е бил удара, но виж ако имаш датчик на предния капак, да не би при ремонта да е нещо разместен и да не го натиска добре капака.

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Чет 17 ное 2005 19:35

Може и някой от бутоните на вратите да се ебава.Ама тях лесно можеш да ги проверищ като гледаш плафона вътре дали огасва!!!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 17 ное 2005 21:10

алармата обикновено има входове по маса от врати и капаци. много често срещан дефект при продължителна употреба на метален бутон на предния капак е той от вибрациите да протрива боята на капака и въпреки че е натиснат чинно да продължи да дава маса към централата.
провери си го това.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Сря 23 ное 2005 1:00

Е не е от датчиците, всичките са наред, предния на капака е наред, другите на вратите - предполагам че са наред защото лампичката гасне, багажника също е наред, и неговата лампичка гасне. Нещо друго може ли да е?

K76VB1010
Автомобил:
Двигател:

Алармата ми

Мнениеот K76VB1010 » Сря 23 ное 2005 9:33

Здрасти
Мойта аларма ми пражи сущия "проблем" и след като отидох при майстор ми каза болката :
Осветлението в купето гасне 10 секунди след като сум затворил вратата ... та алармата ми е свързана с лампата, а не с бутона ....и затова, след като затворя вратата, алармата "мисли" че още има отворени врати, докато не минат тези 10 секунди... т.е. тя предупреждава че имаш отворена врата (неосъзнавайки че това е само лампата)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”