някаква идея как да влезна в колата =)

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

някаква идея как да влезна в колата =)

Мнениеот lucky7o » Пон 24 ное 2008 17:45

... Ми явно съм пропуснал прогнозата за времето и не си намазах уплътненията на вратите с нищо :? Дръжки нямам,на багажника също 8)
Аларми централно и т.н си бачкат,ама вратата е залепила и не ще да се отвори :roll: Вариянта за сега е преден прозорец ще го сменям и без това :twisted: (но мн. ще трябва да чистя) Вие какво ще предложите :twisted: п.с Ще пробвам да дърпам по-здраво пък ще видим...
или да чакам лятото

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пон 24 ное 2008 17:48

Пробвай колега със течност за чистачки да облееш вратата.Вкарай я малко на топло да е със стаъна температура.Може и със хладка вода,но после пак ще замръзне.До като със течността за чистачки няма.Успех.

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пон 24 ное 2008 18:01

аз в такива случай дърпам здраво и се отваря,риска е да се скъса уплътнение ,но никога не ми се е късало.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 24 ное 2008 18:06

Той колегата май беше без дръжки(тунинг ала-бала) :D Освен да се оправи времето ... друго не се сещам :lol:

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пон 24 ное 2008 18:09

Работата е там че може да ти е замръзнал механизма който освобождава ключалката ,а не самото уплътнение :wink: Влез през друга врата дори и задна ако имаш,остави я на слънце и като я отвориш почисти ключалката от прахоляка тази от страни на вратата там има едно колче което ако не потъне и не освобождава ключалката смажи го добре и никога не си мий колата в тези минусуви температури... :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 24 ное 2008 18:09

Утре ще вали дъжд ама щее топлично и ще можеш да я отвориш :lol: :lol:
иначе задължително я намажи.. с дърпане .. няма да се скъса нищо според мен (поне при мен никога не се е късало.. и ще стане стига да имаш къде да я хванеш :)

Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pro » Пон 24 ное 2008 18:11

Като ми залепнат на мене вратите ги поливам с спирт или ракия. След това няма проблем с отварянето.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 24 ное 2008 18:14

ХАХАХАХ ще си мръзна отвънка ама с ракия няма да ги полея

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пон 24 ное 2008 18:15

pro написа:Като ми залепнат на мене вратите ги поливам с спирт или ракия. След това няма проблем с отварянето.

Колега нали и аз това казах,но за кво да хабиш ракията.Течността за чистачки върши същата работа.

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 24 ное 2008 18:21

аз за сега чакам да се размръзнат ама... Няма как да влезна през,която и да е друга врата,само предните се отварят с алармата,а и двете са залепнали :roll: Преди като залепнеше дърпам здраво и се отваря,но сега машинката нали дърпа само за "1" секунда и нещо не можеме да се "разбереме" Аз ракия не пия та след малко ще слезна да я почерпя :twisted:
Ще видя май имам течност за чистачки да я полея :wink:
Мерси,ако някой има още предложения :idea:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пон 24 ное 2008 18:24

:D :drunk не хвърляйте ракията на вятъра.......................грехота е(и аз не пия много) 6 лв.е литъра-всички други варианти са по евтини :drunk

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пон 24 ное 2008 18:27

luboveliki написа::D :drunk не хвърляйте ракията на вятъра.......................грехота е(и аз не пия много) 6 лв.е литъра-всички други варианти са по евтини :drunk

Па и идва и коледа.Извинявам се за спама,това в кръга на шегата.

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: някаква идея как да влезна в колата =)

Мнениеот lucky7o » Пон 24 ное 2008 18:32

Малко и аз да поспамя :deal
lucky7o написа:Надявам се си махнал дръшките... :twisted:
Иначе много ме кеФи !

Stefan написа:Не съм, защото зимата при нас става -20 и всичко замръзва :003: Тогава без дръжки няма отваряне :37:
Махнал съм задната чистачка :wink:

lucky7o написа:Сега като каза "замръзване" и аз се замислих то зимата като ми залепнат уплатненията няма отваряне,пък камоли без дръшки :( ама ще ги мажа с нещо какво да се прави :roll:

lucky7o написа:... Ми явно съм пропуснал прогнозата за времето и не си намазах уплътненията на вратите с нищо :? Дръжки нямам,на багажника също 8)
Аларми централно и т.н си бачкат,ама вратата е залепила и не ще да се отвори :roll: Вариянта за сега е преден прозорец ще го сменям и без това :twisted: (но мн. ще трябва да чистя) Вие какво ще предложите :twisted: п.с Ще пробвам да дърпам по-здраво пък ще видим...
или да чакам лятото

:lol:

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пон 24 ное 2008 18:34

Аз днес влизах през задна дясна. Даже се бяха наговорили с централното. Едвам смогнах да го отключа. Само задна дясна се отключваше и след 2 секунди пак цялата кола заключена. Влизам вътре и отключих. Не че помогнах на колегата, ама да споделя и моят екшън.

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пон 24 ное 2008 18:48

Аз така миналата зима като валяха поледиците и цялата кола имаше слой от 3-5мм лед по нея и едвам задната врата отворих и после 20 мин. колата работи на обороти с пуснато парно на 4 за да размразя предното стъкло че беше станало като тези армираните нищо не се вижда и търкане отвън с течност за чистачки и шпатула за лед... :wink: При -10гр.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”