Бракуване на кола
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Бракуване на кола
Знае ли някой, дали може да се бракува кола, която се води на твое име, но нямаш никакви нейни документи а имаш само предния й номер 

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не е вписана ниакде коалта я купих юни човечеца дето я купих много си я пазеше и от там се сещате че вианги е бил стриктен тип и си е плащал днаците и че я продаде макар и с 200 лева по евтино ми я даде само защото изявявах желание да я прехварля на мое име иначе имаше некви други клиенти коо си му даваха реланите пари обаче искаха да я карат само с пълномощно как и да е като прехварлихме колата човечеца отиде и си я отписа от даначното а аз не сма я записвал в моето защотто а да се натуткам а да се натутакм и гледма 2 месеца минали и четох там за некви глоби до 200 лева и питах баща ми (катаджия дали да я регистрирвам) и той каза че неговата не е 8 години прехавлена в общината ,обаче ако искал да сам си я препродавал немало как да стане защото нотариуса иска бележка че е платен данака и аз си ивкам не мисла да я препродавам така че нема кво да я регвам и така стана накрая че коалт ане е регната в общината а края на нейният живот дойде 

- К.Одаджийски
- VW експерт
Ако минеш в КАТ с бракуването без да ти искат бележка за платен данък нямаш грижи.Щом не си я декларирал, данъчните ще разберат за нея само ако си сверят масивите с нотариусите, а това не виждам как ще стане.
Ако нямаш и талон на колата в КАТ трябва да си извадиш дубликат на талона и с него да бракуваш колата.
Ако нямаш и талон на колата в КАТ трябва да си извадиш дубликат на талона и с него да бракуваш колата.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”