Какви нови зимни гуми да си купя на B3 размер 185/65/14.
Ако може да ми препоръчате някоя марка търся ги да са около 100 лв парчето.
Какви нови зимни гуми да си купя на B3 размер 185/65/14
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
rosen79 написа:Iavor написа:rosen79 написа:Също така и Nokian WR G2 това е страшна гума.Сложих на Гого 4-ри броя и съм много доволен.Изнудих с триста зора шефа и сложих и на служебната.Вчера ходих до Гоце Делчев и гумите се представиха отлично.
Нокиан-а е по-скъпичка.
98лв 175/65/14 в дианата.
Виж в заглавието за размера.Иначе Нокиана ,ако намери за такива пари,е по-добър.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Iavor написа:rosen79 написа:Iavor написа:rosen79 написа:Също така и Nokian WR G2 това е страшна гума.Сложих на Гого 4-ри броя и съм много доволен.Изнудих с триста зора шефа и сложих и на служебната.Вчера ходих до Гоце Делчев и гумите се представиха отлично.
Нокиан-а е по-скъпичка.
98лв 175/65/14 в дианата.
Виж в заглавието за размера.Иначе Нокиана ,ако намери за такива пари,е по-добър.
Еми от тоя размер да са 105лв+/-
За служебната ми са 185/65/15 и са 140лв.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
kusho написа:Ласата са пълен бюджетен Боклук!
Незнам защо всеки се чувста задължен да хвали това което има без реална приценка.
Ми колега преди да си взема ласата(на стария голф) бях с континентал и ласата се държеше доста по-добре от тях.Карал съм и други коли с други гуми и останах изненадан,че именно ласата се справят доста по-добре от много други марки,и то известни.Вземи си ласа,а именно тези дето ги е споменал колегата по-горе покарай с тях и тогава давай мнение за гума,която не си изпробвал.Нищо лично.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”