5 Врати, ABS, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатик, Кожен салон, Лети джанти, Металик, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване, твърди се че е пефектен , и т.н. , за 2900лв. , дали си заслужава и наистина ли е 147к.с. , че много му се навих
Vw Golf 1.8i16v 147k.c ???
-
Retlw
Vw Golf 1.8i16v 147k.c ???
Predlagat mi edin VW (Vw Golf 1.8i16v 147k.c , 1994) с много екстри:
5 Врати, ABS, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатик, Кожен салон, Лети джанти, Металик, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване, твърди се че е пефектен , и т.н. , за 2900лв. , дали си заслужава и наистина ли е 147к.с. , че много му се навих
?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 14:48, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 14:48, променено общо 1 път.
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е забавляват се! Дори и мен ме забавляват от време на време. Пускат обявите и после викат на приатели че може да се намери такава кола за толкова пари. ПРиателите като не им повярват отиват и им показват обявата, като се правят е не те са я публикували. Не е ли весело, хахах колко пъти съм се набутвал по такива фалшиви обяви ейййй. Мтел забогатяха от тях
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”