Събирам мнения за слагане на печка - за и против
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Събирам мнения за слагане на печка - за и против
Колеги, от 1 седмица насам замислям да монтирам печка на пасата за да ми е загрял като тръгвам сутрин за работа, но понеже до сега не съм се срещал лице в лице с такова чудо и не знам какви са му плюсовете и минусите. Моля ви дайте някакво мнение по въпроса .. заслужава ли си да дам 1000-1500лв за това чудо 

- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И мен точно това че се слага допълнително а не от завода ме притеснява. Иначе самото устройство си има дистанционно, но за марка не знам.. Моята цел е не само на мен да ми е хубаво като се качвам в колата, ами и да не я пала толкова студена.. Като я запалих на -4 ми стана лошо като чух как трака на метал ...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
longora написа:И мен точно това че се слага допълнително а не от завода ме притеснява. Иначе самото устройство си има дистанционно, но за марка не знам.. Моята цел е не само на мен да ми е хубаво като се качвам в колата, ами и да не я пала толкова студена.. Като я запалих на -4 ми стана лошо като чух как трака на метал ...
Аман бе тракала на метал, моята дееба не трака на метал, па може да й е леля на твоята кола.
Я си карай пасата така както немеца го е направил.
Що у немчко не става минус 15 ли? Не става - пасти. Пък и да не мислиш че всеки немец има гараж?
Тая кола трябва да пали на минус 20 без никакви драми ако има изправна нафта, сменени филтри, компресия и подгревни свещи.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Милослав написа:longora написа:И мен точно това че се слага допълнително а не от завода ме притеснява. Иначе самото устройство си има дистанционно, но за марка не знам.. Моята цел е не само на мен да ми е хубаво като се качвам в колата, ами и да не я пала толкова студена.. Като я запалих на -4 ми стана лошо като чух как трака на метал ...
Аман бе тракала на метал, моята дееба не трака на метал, па може да й е леля на твоята кола.
Що у немчко не става минус 15 ли? Не става - пасти. Пък и да не мислиш че всеки немец има гараж?
Тая кола трябва да пали на минус 20 без никакви драми ако има изправна нафта, сменени филтри, компресия и подгревни свещи.

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Милослав написа:longora написа:И мен точно това че се слага допълнително а не от завода ме притеснява. Иначе самото устройство си има дистанционно, но за марка не знам.. Моята цел е не само на мен да ми е хубаво като се качвам в колата, ами и да не я пала толкова студена.. Като я запалих на -4 ми стана лошо като чух как трака на метал ...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”