Събирам мнения за слагане на печка - за и против

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Събирам мнения за слагане на печка - за и против

Мнениеот longora » Чет 11 дек 2008 14:41

Колеги, от 1 седмица насам замислям да монтирам печка на пасата за да ми е загрял като тръгвам сутрин за работа, но понеже до сега не съм се срещал лице в лице с такова чудо и не знам какви са му плюсовете и минусите. Моля ви дайте някакво мнение по въпроса .. заслужава ли си да дам 1000-1500лв за това чудо :)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 11 дек 2008 14:47

купи си една шуба /xxxxxxl/ и едни апрески...тия допълнително слагани неща никак не им вярвам....предполагам вебасто ще сложиш /супер са/, но честно да ти кажа съм скептично настроен...според мен си струва само ако има дистанционно и 5 мин преди да тръгваш да го подпалиш от вас....

Потребителски аватар
iceberg9
Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
Двигател:

Мнениеот iceberg9 » Чет 11 дек 2008 14:50

chefito написа:купи си една шуба /xxxxxxl/ и едни апрески...тия допълнително слагани неща никак не им вярвам....предполагам вебасто ще сложиш /супер са/, но честно да ти кажа съм скептично настроен...според мен си струва само ако има дистанционно и 5 мин преди да тръгваш да го подпалиш от вас....

:да:

Потребителски аватар
Тульский Токарев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тульский Токарев » Чет 11 дек 2008 14:50

Аз съм за!!!

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Чет 11 дек 2008 14:51

Помисли и колко време още ще я караш тази кола,тези пари в гориво обърнати дали биха ти свършили по-добра работа.Наистина присадените екстри невинаги са успешни.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 11 дек 2008 15:06

И мен точно това че се слага допълнително а не от завода ме притеснява. Иначе самото устройство си има дистанционно, но за марка не знам.. Моята цел е не само на мен да ми е хубаво като се качвам в колата, ами и да не я пала толкова студена.. Като я запалих на -4 ми стана лошо като чух как трака на метал ...

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iceto » Чет 11 дек 2008 15:16

по-евтин вариант е да ползваш по-качествено масло :D

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 11 дек 2008 15:17

вебасто май е 2000лв+++

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Чет 11 дек 2008 15:20

Вебасто излиза около 2800 лева без дистанционно палене. С дистанционно над 3000 лева. Преди време бях питал при вносителите за България и ми обявиха тези цени.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 11 дек 2008 15:42

longora написа:И мен точно това че се слага допълнително а не от завода ме притеснява. Иначе самото устройство си има дистанционно, но за марка не знам.. Моята цел е не само на мен да ми е хубаво като се качвам в колата, ами и да не я пала толкова студена.. Като я запалих на -4 ми стана лошо като чух как трака на метал ...

Аман бе тракала на метал, моята дееба не трака на метал, па може да й е леля на твоята кола.
Я си карай пасата така както немеца го е направил.
Що у немчко не става минус 15 ли? Не става - пасти. Пък и да не мислиш че всеки немец има гараж?
Тая кола трябва да пали на минус 20 без никакви драми ако има изправна нафта, сменени филтри, компресия и подгревни свещи.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 11 дек 2008 15:57

Милослав написа:
longora написа:И мен точно това че се слага допълнително а не от завода ме притеснява. Иначе самото устройство си има дистанционно, но за марка не знам.. Моята цел е не само на мен да ми е хубаво като се качвам в колата, ами и да не я пала толкова студена.. Като я запалих на -4 ми стана лошо като чух как трака на метал ...

Аман бе тракала на метал, моята дееба не трака на метал, па може да й е леля на твоята кола.
Що у немчко не става минус 15 ли? Не става - пасти. Пък и да не мислиш че всеки немец има гараж?
Тая кола трябва да пали на минус 20 без никакви драми ако има изправна нафта, сменени филтри, компресия и подгревни свещи.

:arrow: + това ти колко години смяташ да караш тая кола? 30?40?

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 11 дек 2008 16:03

Ако ти се дават и имаш много нужни пари си сложи. Но само, ако е с дистанционно палене или с таймер за палене. Кеф, цена нема и гроздето е кисело, ама всеки според чергата си... :lol:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 11 дек 2008 16:04

ISRalien написа: :arrow: + това ти колко години смяташ да караш тая кола? 30?40?

Тва си е инвестиция, сваля я и си я монтира на следващата кола.

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Чет 11 дек 2008 16:58

Милослав написа:

:arrow: лонгор седи грей се

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 11 дек 2008 17:00

Струва ми се напълно безсмислено. По добре модул за дистанционно запалване

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”