НЕ СИ КУПУВАЙТЕ МАСЛО НА ОМV
Преди 2 години спечелих 4 л. масло марка ОМV и като първия балък, вместо да го подаря на някой да си смаже пантите си го сипах в костенура .... ефекта .... при температура от около 0 градуса ... мотора блокира ...защо , еми защото това масло се бе "спачило", т.е. бе станало на желе ...не може да капне от клечката, а колата мина около 500 м. ПОЯСНЕНИЕ : при нормална температура колата измина около 1300 км. с него.
НЕ СПИРАЙТЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА НА ОМV НА БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ, В ГР. СОФИЯ ПРЕДИ КАРАУЛКАТА
Там явно персонала е от олигофрени, чакаш докато 2та ! на смЕна благоволАт да се дотътрят до вас. А забравих на 1я смЕната му била изтекла.
През това време ... чакаш на масата в ресторантЪ, там около 20 мин всички от обслужващият персонал те гледат, но не ти взимат поръчката ... и като питаш става ясно, че заведението НЕ Е на самообслужване ...разгеле взимат поръчката .... след още 20 мин. супата са я забравили, оказва се, че наливна бира няма и ако искам да скокна до магазина да си взема 1на и да си я маркирам на касата ...... разбира се викам управителя .... идва интилигентно изглеждащо момче, единствен той НЕ МИ говори на ТИ .... извини се ... донесе ми бира и му отказахме супата.
След 2 мин идва едно девойче от обслужващия персонал и ми носи супата ...която най културно вече бяхме отказали .... разбирасе отново я отказахме и чухме следното словосъчетание ..."Епа тая супа кво ще си я прая а" и това във стойка Ф.
Обясних, че може да си я праи какво ЩЕ и У Къщи да си я носи ако иска ...платих си всичко вкл. и супата и псувах някъде до В. Търново.
"МИЛИЦИОНЕРИТЕ" НА БУЛ. ЦАР БОРИС, ГР. СОФИЯ
Там където свършва кв. Княжево и трамвая пресича шосето.
Пътувам си аз, кротко с 40 км. посока центъра и навлизам на зелено на средата на кръстовището виждам на стълба пред мен, че светофара светва червено, но аз си напускам кръстовището както си е по правилник, но не и за КАСКЕТИТЕ В униформа...... отбий по в дЕсно и слез .... няма представяне, няма учтивата форма - ВИЕ ...що не спря на сфетофара ...... 5 мин тиха разправия ... трябвало да спра... еми елате бе хора ...да видите, че това не е отделен светофар .... не те си знаели, няма аз да им казвам как работят светофарите ...еми хубаво викнете тогава КАТ да ми напишат акта и аз после да си го обжалвам в съда....е това сега няма да стане ...нали вече ме били пуснали ....ама хора Вие може да стеме пуснали /ми кога сте ме хващали / но аз не съм .... вие сте в помощ на обществото и аз като човек с ЕГН съм общество /дето вика циганина И АЗ СЪМ ХОРА/ та моля ви айде елате да разгледаме аджеба как работи този светофар .... последва ...вече е късно айде бегай
Е има и още .... как когато ме удари отзад пиян полицай пред Народното събрание искаха да го прикрият, че е пил, а той неможеше да слезе от колата
Как застрахователна компания Левски Спартак не ми изплати застраховката за ГО когато 1 помете 7 автомобила на Цариградско и уби 1 момиче ...... е това беше върхът ...съдят го за непредумишлено убийство ...а застрахователите твърдят, че още не се знае извършителя ... ама айде
Та така СКЪПИ АДМИНИ ако не зеключите темата ще продължавам, надявам се и всички от форума, а и снимки ще си правя на идиотите по пътя