НЕ..АМ НЕРВИ

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

НЕ..АМ НЕРВИ

Мнениеот asentm » Чет 15 дек 2005 16:16

да ме прощават админите и ако счетат, че това не е за тук да го трият, но ви призовавам като се възмутите да ги излеем тук гнева та :

НЕ СИ КУПУВАЙТЕ МАСЛО НА ОМV
Преди 2 години спечелих 4 л. масло марка ОМV и като първия балък, вместо да го подаря на някой да си смаже пантите си го сипах в костенура .... ефекта .... при температура от около 0 градуса ... мотора блокира ...защо , еми защото това масло се бе "спачило", т.е. бе станало на желе ...не може да капне от клечката, а колата мина около 500 м. ПОЯСНЕНИЕ : при нормална температура колата измина около 1300 км. с него.

НЕ СПИРАЙТЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА НА ОМV НА БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ, В ГР. СОФИЯ ПРЕДИ КАРАУЛКАТА
Там явно персонала е от олигофрени, чакаш докато 2та ! на смЕна благоволАт да се дотътрят до вас. А забравих на 1я смЕната му била изтекла.
През това време ... чакаш на масата в ресторантЪ, там около 20 мин всички от обслужващият персонал те гледат, но не ти взимат поръчката ... и като питаш става ясно, че заведението НЕ Е на самообслужване ...разгеле взимат поръчката .... след още 20 мин. супата са я забравили, оказва се, че наливна бира няма и ако искам да скокна до магазина да си взема 1на и да си я маркирам на касата ...... разбира се викам управителя .... идва интилигентно изглеждащо момче, единствен той НЕ МИ говори на ТИ .... извини се ... донесе ми бира и му отказахме супата.
След 2 мин идва едно девойче от обслужващия персонал и ми носи супата ...която най културно вече бяхме отказали .... разбирасе отново я отказахме и чухме следното словосъчетание ..."Епа тая супа кво ще си я прая а" и това във стойка Ф.
Обясних, че може да си я праи какво ЩЕ и У Къщи да си я носи ако иска ...платих си всичко вкл. и супата и псувах някъде до В. Търново.

"МИЛИЦИОНЕРИТЕ" НА БУЛ. ЦАР БОРИС, ГР. СОФИЯ
Там където свършва кв. Княжево и трамвая пресича шосето.
Пътувам си аз, кротко с 40 км. посока центъра и навлизам на зелено на средата на кръстовището виждам на стълба пред мен, че светофара светва червено, но аз си напускам кръстовището както си е по правилник, но не и за КАСКЕТИТЕ В униформа...... отбий по в дЕсно и слез .... няма представяне, няма учтивата форма - ВИЕ ...що не спря на сфетофара ...... 5 мин тиха разправия ... трябвало да спра... еми елате бе хора ...да видите, че това не е отделен светофар .... не те си знаели, няма аз да им казвам как работят светофарите ...еми хубаво викнете тогава КАТ да ми напишат акта и аз после да си го обжалвам в съда....е това сега няма да стане ...нали вече ме били пуснали ....ама хора Вие може да стеме пуснали /ми кога сте ме хващали / но аз не съм .... вие сте в помощ на обществото и аз като човек с ЕГН съм общество /дето вика циганина И АЗ СЪМ ХОРА/ та моля ви айде елате да разгледаме аджеба как работи този светофар .... последва ...вече е късно айде бегай

Е има и още .... как когато ме удари отзад пиян полицай пред Народното събрание искаха да го прикрият, че е пил, а той неможеше да слезе от колата

Как застрахователна компания Левски Спартак не ми изплати застраховката за ГО когато 1 помете 7 автомобила на Цариградско и уби 1 момиче ...... е това беше върхът ...съдят го за непредумишлено убийство ...а застрахователите твърдят, че още не се знае извършителя ... ама айде

Та така СКЪПИ АДМИНИ ако не зеключите темата ще продължавам, надявам се и всички от форума, а и снимки ще си правя на идиотите по пътя :shock:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 15 дек 2005 16:34

Спокойно Асене. Явно имаш нужда да изпуснеш парата малко...
.. с тебе сме! :)

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 15 дек 2005 16:37

Евала Асене за темата! А админите a boi de само Ваското ми се опъва като кила mhihi

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 15 дек 2005 16:49

Тея кафета съм ги пил Guin
OMV на ботевградско ми сипаха 38.5 литра газ в 37 литрова бутилка.
разправия и нищо....../писал съм във форума/

за "милиционерите" в Княжево не ми се говори. stumm
най-важното е,че не са КАТ и трябва да си знаеш правата.нататък е лесно :D

Потребителски аватар
nix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nix » Чет 15 дек 2005 17:11

Специално за ОМВ имам подобни преживявания в не една и две бензиностанции на марката ..... Дървеница, Берковица, Търговище, .... навсякъде все същото..... живеем в България и не знам дали скоро това ще се промени :cry: :roll: :dontknow:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 15 дек 2005 17:14

пешеходните палячовци с палки са ми най смешни-висят по 2ма и мръзнат като кучета.
принципно нямам намерение никога да спирам на такива смешници-да ме догони ако иска...mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 15 дек 2005 18:29

няма нужада от коментар ...

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Чет 15 дек 2005 18:36

vaskoto1 написа:пешеходните палячовци с палки са ми най смешни-висят по 2ма и мръзнат като кучета.

Да, ама сега министър Петков им развърза ръцете с това "всеки полицай има право да спира и да глобява за непоставени колани". Момчетата от кога чакаха да пак да им изгрее звездата и да завалят едни служебни бележки от 10-20лв. (кой колко му се откъсне от сърцето) с които се оправдава неизполването на предпазен колан. Многоса ми сладки - от 2-3 дни (след изказването на господин министъра) почти няма по-голямо кръстовще в махалата без "засилено полицейско присъствие". Особенно след 21.00 Погледнете тази монета и от другата и страна - автоджамбазите не са толкова дръзки ... поне тези дни ...

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Чет 15 дек 2005 18:47

Добре де .....................за пореден път сме стадо...........при това тъпо стадо
немога да разбера едно неща що толкова се плуят тези полицай те ли са наи лошите в тази държава да му се незнае верно има и черни овци ама има и много кадарни хора в тази система защо сичко се оплува по този гаден начин. Нормално е да са и корумпирани иматъе ли си представа с какво се занимават какво виждат и с какъ контингет работат и зимат...............350-400лв. едвали ако зимаха 1500лв щяха да са корумпирани как смятате...................и ....................няма да се оправиме така незачитаики институции като МВР

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Чет 15 дек 2005 19:00

Незнам дали имат най-хубавите горива , ама със сигурност имат най-кофтия персонал тия OMV-та :evil: Снощи зареждам стабилно хубава нафта и ония пич ми идва точно на 39,20лв. и аз му викам "За 40 лв." значи к'во ..трябваше да ми долее за 0,80 стинки , и понеже явно се е преомурил забравил да ми затвори капака на резевоара. По принцип поглеждам ама този път...... И познайте къде ми е сега онова гумено пръстенче дето регулира капака да бъде равномерено затворен ...... в Хаас да :!: Яжте фафла "споко" и да не ви пука :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 15 дек 2005 19:12

@bluefen: съгласен съм, че трябва да уважаваме такива институции, като МВР. Но първо трябва да започнем да уважаваме себе си и да ценим най-вече собственото си достойнство. В МВР наистина има страшно много кадърни и интелигентни хора, но 99% от тях не са в КАТ и по патрулките, това е факта.

А за корупцията какво да ти кажа :) Батко ми, млада риба - офицерче. Живее с жена си в студентски град, сутрин чака автобуса и отива ведро на работа. Спира БМВ 7-ца на спирката една сутрин, вътре сержантче, негов подчинен му казал "шефче, да те закарам до работа?" и как става този номер, като шефчето взима 300 лева, а подчинения 200 лева заплата? Единият с БМВ 7, другия с 280 (автобус)?

П.П. говоря за 1992-3 година

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Чет 15 дек 2005 19:18

ама от една страна те са принудени от големите тея над тях секи знае какви пари се искат и аккви пари трябва да снесеш з ада работиш на магистралата или на някое възлово место и теб ако ти зависи от това хляба и работата и ти ще зимаш

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 15 дек 2005 19:45

Откакто чета и пиша във форума съм видял поне 100 мнения че са ни ниски заплатите.... е колеги как искаме да са ни високи като навсякъде работят мърльовци.
А за куките, това са едни изключително прости компелсари който като си мислят че им виси пищова на гз и са хванали Бога за....

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Чет 15 дек 2005 19:53

bluefen написа:Добре де .....................за пореден път сме стадо...........при това тъпо стадо

Не мога да съглася напълно с тебе, братче. Че сме стадо - стадо сме, ама мисля, че никак не сме тъпи! Тъпи може би (а и по всичко личи) са тия дето водят стадото. Но стадото никак не е тъпо. Самия факт, че така нареченото от тебе стадо, оцелява при тия условия и при тия водачи говори, че членовете на стадото притежават качества, които поне аз не мога да отъждествя като "тъпи"!

bluefen написа:...немога да разбера едно неща що толкова се плуят тези полицай те ли са наи лошите в тази държава да му се незнае верно има и черни овци ама има и много кадарни хора в тази система защо сичко се оплува по този гаден начин.

Не знам как е при тебе, ама аз да ти кажа честно почти не съм срещал "бели овци". Ами плюят се, да! Защото доста трябва да се напрегна за да си припомня случай в който спрял ме за нарушение полицай да ми каже: "Извършихте такова и такова нарушение, заповядайте да Ви съставим акт", но всеки божи ден десетки от стадото се сблъскват с някои "кадарни хора в тази система", които се държат по вулгарен и унизителен начин и накрая ти казват: "... и се'а к'во пра'им ?". А всички знаем какво означава това, нали ?

bluefen написа:Нормално е да са и корумпирани иматъе ли си представа с какво се занимават какво виждат и с какъ контингет работат и зимат...............350-400лв.

Не ! Не е нормално ! Повечето хора (или членове на стадото - както препочиташ) в тая държава работят горе-долу за толкова - 300-500лв. и повярвай ми, виждат не по-малко гадории и лайнарщини. Но те не са в униформа и не могат да поставят въпроса: "... и се'а к'во пра'им ?". Ниската заплата, лошите условия на труд и предоставенатати власт не могат да бъдат оправдание за това, че си искаш рушветче. Като не ти харесва - върви си. Ако искаш да стоиш - бъди така добър да си изпълняваш задлженията, при тежки условия на труд и при заплата от 350-400лв.! Защото ако за нарушенията не си затварят очите срещу служебна бележка от 10/20/50лв. а раздават правосъдието, което закона им е предоставил надали по улиците щеше да е тоя Джурасик парк на който сме свидетели всеки ден.

bluefen написа:едвали ако зимаха 1500лв щяха да са корумпирани как смятате...................и ....................няма да се оправиме така незачитаики институции като МВР

Е, по този въпрос днеска вече писах - с нетърпение чакам момента, когато европейския съюз щи ни задължи освен незнам си каква цена на тока и водата да имаме, освен незнам си каква стойност на застраховките Гражданска отговорност да имаме, ДА ИМАМЕ И ЕДНА НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ЗАПЛАТА !

А до тогава - нека институцията МВР да започне сама да се уважава, за да я уважава и стадото.

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Чет 15 дек 2005 19:53

vaskoto1 написа:пешеходните палячовци с палки са ми най смешни-висят по 2ма и мръзнат като кучета.

Заради тия, тази тема трябва да стане Важна и периодично да си ги храним. Ей така, по дифолт mhihi

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”