Здравейте,
Тук във форума се говори за свещи с платинено покритие (http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13450&highlight=%F1%E2%E5%F9%E8)
Колата е Golf III 1.6, 94г., двигател ABU.
По каталог Dosy ми каза, че са някакви с три електрода. Пак оттам изразиха съмнения към качествата на тези платинени свещи и ми препоръчаха тези по каталог.
На дадения линк опиталите казват, че тези платините са много добри макар и едно електродни.
Аз също бих искал да опитам. От къде мога да си купя такива и да съм сигурен, че не са ментета?
Благодаря предварително.
Свещи с платинено покритие
www.kanex.bg
предлагат свещи AUTOLITE DOUBLE PLATINIUM...
за тях казват че е разработена с помощта на уникалната технология “Двойна платина”, призната за най-добра в целия свят и е единствената свещ, която се предлага с три годишна гаранция или 100 000 км. пробег. Предимствата на платинените запалителни свещи са много – те имат най-дълъг живот, осигуряват по-добро горене и по-ниска консумация на гориво, притежават оптимална мощност, осигуряват по-добра защита на катализатора и по-лесно студено запалване, замърсяват в по-малка степен околната среда и благоприятстват за улесняване на поддържането на превозното средство като цяло.
такива ми ти работи, аз питах един път във форума някой дали е ползвал такива - отговор - йок
)
предлагат свещи AUTOLITE DOUBLE PLATINIUM...
за тях казват че е разработена с помощта на уникалната технология “Двойна платина”, призната за най-добра в целия свят и е единствената свещ, която се предлага с три годишна гаранция или 100 000 км. пробег. Предимствата на платинените запалителни свещи са много – те имат най-дълъг живот, осигуряват по-добро горене и по-ниска консумация на гориво, притежават оптимална мощност, осигуряват по-добра защита на катализатора и по-лесно студено запалване, замърсяват в по-малка степен околната среда и благоприятстват за улесняване на поддържането на превозното средство като цяло.
такива ми ти работи, аз питах един път във форума някой дали е ползвал такива - отговор - йок

raz0r написа:Поръчах от канекс. Имат доставка по адреси, супер удобно.
А всеки ли може да ги смени? Или трябва да внимавам на кого ги давам да ми ги смени?
ми лесно е като да развиеш болт

дърпаш лулите - внимателно не за кабела а за лулата се дърпа
вземаш нужния размер камък и най е удобно с удължение и развиваш Обратно на часовниковата стртелка

после обратната процедура

при добра сръчност -7 мин работа

btw
kanex са много точни засега поне. Гарантират за оригиналност и качество на продуктите си.
аз си поръчах лятото дискове и накладки bendix и след 2 часа ми бяха доставени на място

ааааа да ползвам им и таблетките зa гориво DYNOTAB - доволен

какво повече да иска човек ..успех
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”