Голф3 бартер за рено 19 -94г кабрио???-Заслужава ли си
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Голф3 бартер за рено 19 -94г кабрио???-Заслужава ли си
я кажете че тука нещо ме офертират ,заслужава ли си ,рендето е слънчево на пръв поглед на екстри е като голфа ,мотора и той е такъв(1.8 90 коня) само дето е кабрио(ел гюрук) нещо ренде никога не съм карал и незнам за кво става на въпрос
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Арена, ако не харесваш кабрио (ама наистина да харесваш) просто не си е работа този тип кола (не говоря за Рено, а по принцип).
Недостатъци:
1. В София е една чистота лятото, караш със свален гюрук и в края на деня изглеждаш като миньор след 12 часа под земята (дано да е с кожен салон, че по-лесно да се чисти)
2. Гюрука - абе скъпо нещо си е, не дай си боже "доброжелатели" да минат покрай него с нож.
3. Всяко кабрио е поне с 300 кг по-тежко от купето, та при един и същ двигател, кабриото е по-тромаво и то чуствително.
Предимства (май се сещам само за едно):
1. Някои "девойки" си падат по такъв тип кола.
Сега за Рено 19, както и да го плюят някои, дори немците го наричат френския Голф, то е една от най-продаваните чужди коли в Германия, така че колицата като цяло си я бива. Сега не подскачайте всички какви боклуци са Рената, защото и от нашите има страшни гробници.
Недостатъци:
1. В София е една чистота лятото, караш със свален гюрук и в края на деня изглеждаш като миньор след 12 часа под земята (дано да е с кожен салон, че по-лесно да се чисти)
2. Гюрука - абе скъпо нещо си е, не дай си боже "доброжелатели" да минат покрай него с нож.
3. Всяко кабрио е поне с 300 кг по-тежко от купето, та при един и същ двигател, кабриото е по-тромаво и то чуствително.
Предимства (май се сещам само за едно):
1. Някои "девойки" си падат по такъв тип кола.
Сега за Рено 19, както и да го плюят някои, дори немците го наричат френския Голф, то е една от най-продаваните чужди коли в Германия, така че колицата като цяло си я бива. Сега не подскачайте всички какви боклуци са Рената, защото и от нашите има страшни гробници.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
1
scuba написа:Бъркаш колега. Не са еднаквиЕдното е ФРЕНСКО, а другото НЕМСКО. Това е съществена разлика

все пак кво ще кажете (по принцип не съм фен на френски коли и затова никога не съм карал такава)
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
мен точно това ме притиснява с тоя гюрук ,газария си е ама ако нещо го нарежат или се прецака ,иначе на външен вид лови окотоbrabus написа:.
Няма нито клима нито кожа -като голфа си е само дето има май ел стъкла

а иначе чупливи ли са ?
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 11
landwarrior написа:...а иначе чупливи ли са ?
http://renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1148
Виж самите те, какво казват
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз не бих го взел лично мое мнение и не те ангажирам с него.
Реното е по "гъзарско" и хваща повече око, та зависи какво търсиш, в този смисъл рендето е по-пичелолвка от голфи. И ако гюрука ти се преебе не знам какво ще правип, а от добро желателите най-много ще ме е страх да не ми резнат гюрука.
Ако толкова много си вен на откритите голи има може да додадеш някой лев и да си вземеш ГОлфи кабрио
Реното е по "гъзарско" и хваща повече око, та зависи какво търсиш, в този смисъл рендето е по-пичелолвка от голфи. И ако гюрука ти се преебе не знам какво ще правип, а от добро желателите най-много ще ме е страх да не ми резнат гюрука.
Ако толкова много си вен на откритите голи има може да додадеш някой лев и да си вземеш ГОлфи кабрио
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Дали са чупливи? Screwy Не знам, това е много относително. Знам, че стига да не 1.8 16V частите са на прилични цени. Чувал съм, че някои от фаза 1 (тези без решетката отпред) имат проблем с охладителната система, т.е. трябва по-често да се проверявало целостта на маркучите. Имам двама познати с такива Рена не се оплакват повече или по-малко от който и да е друг собственик на 12~14 годишен автомобил.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
мерси на всички за съветите явно нещата са на кантар и си е до кола,ще прочета малко повече в рено форума и после ще решавам ,но голфа си ми е наистина много добър и не бих го бартеросал с лека ръка.А иначе идеята на колегата за голф кабрио е добра има добри голфчета с 1.8 мотор за по 7000лв все ще ги измисля от някаде още 2500-3000лв ако продам голфа ,мерси пак ако има развитие ще пиша пак
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Без да се знае състоянието на двете коли и малко повече за бартера е малко трудно да се гадае.
Бартери се правят когато колата не може да се продаде!
Ако колите ви са в еднакво състояние(в смисъл еднакво строшени) , то мисля си че след време ти ще търсиш купувач за Рено за 3000лв(според мен са му много), а той ще продаде голфа безпроблемно за поне 4500лв.
В този ред на мисли, ако ти даде 2000лв и рендето прави бартера!
Гледам си мобилета-та, че са пълни с 19-ки за по 2500-3000лв.
Бартери се правят когато колата не може да се продаде!
Ако колите ви са в еднакво състояние(в смисъл еднакво строшени) , то мисля си че след време ти ще търсиш купувач за Рено за 3000лв(според мен са му много), а той ще продаде голфа безпроблемно за поне 4500лв.
В този ред на мисли, ако ти даде 2000лв и рендето прави бартера!
Гледам си мобилета-та, че са пълни с 19-ки за по 2500-3000лв.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
brabus написа:2. Гюрука - абе скъпо нещо си е, не дай си боже "доброжелатели" да минат покрай него с нож.
по точка 2. - каското покрива такива мизерии
по точка 3. - защо реши така?! астра купе и кабрио са на едни кг.(даже кабриото е малко по леко).
иначе по темата: според мен трябва да си голям фен на кабриолети, че да си струва

Последна промяна от group® на Чет 29 дек 2005 14:41, променено общо 1 път.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Резултат от Вашето търсене на:
Автомобили: Renault, Модел: 19, Година на производство: от 1993 г. до 1994 г.
Средна цена на Автомобилите в извадката: 3843 лв.
Резултат от Вашето търсене на:
Автомобили: Vw, Модел: Golf, Година на производство: от 1993 г. до 1993 г.
Средна цена на Автомобилите в извадката: 5245 лв.
За голфа съм ограничил търсенето само за '93 година, не знам коя е твоята!
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф3 бартер за рено 19 -94г кабрио???-Заслужава ли си
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:48, променено общо 1 път.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
вие направо си ме разубедихте 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”