Е после как да се вярва на търговци
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е после как да се вярва на търговци
Та вчера ходих да си купя нови предни накладки за мойто Голфче ( 1,3, бензин, карбуратор, 88г.) Оказа се , че имало два вида накладки по-дебели и по-тънки Е как един търговец не ми каза истината Гледаха в каталози , та каква е колата, та коя година и всички викат дебелите са за теб , а тънките били за вентилирани дискове и не били за мен. Да ама не вечерта като се прибрах и се оказа , че дебелите са дебели и точно тънките са ми трябвали. Е реших проблема като взех една шкурка и въртейки накладките за да се трият сравнително равномерно си ги направих точно колкото ми трябват . Днес вече съм с бутото
, но за напред пъвво ще питам патило а после в магазина !

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 14:54, променено общо 1 път.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така е, но не са чак толкова виновни търговците. При самите ни коли има несъответствие в някои случаи. Преди години отивам в една морга и взимам спирачни апарати за Г2, прибирам се разхвърлям колата, тръгвам да ги слагам и ръц........ не стават. Отивам пак там и луд скандал, викам може ли така бе едни апарати да не можете да познаете. Накрая се оказа че на мойта двойка спирачните апарати са от единичка. Та не винаги са виновни хората.
- PESO_G40
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
red_jetta написа:сещам се за няколко причини които водят до тия наши проблеми:
1. неточни, непълни каталози - малко вероятно
2. неграмотен търговец
3. некоректен търговец - продава ти стока с ясното съзнание, че не е това което търсиш (но той само това има). а за утре ти набавя търсената част. последното е много характерно за търговците по симеон и др
Много точно го каза
Продал вече веднъж стоката, после пари не връща.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”