Момчета изтеглете си новата серия на Топ Гиар от Арената и гледайте внимателно как колата от Волфсбург наказва прехвалените кафеварки от Мюнхен. Направо след предаването толкова ми се вдигна самочувствието и се възгордях, че няма накъде.
Голфа е по-добър в почти всички параметри и дори водещия Джереми Кларксон отначало си помисли че биймъра е по-бърз обаче после като направиха обиколка на пистата си призна, че за първи път от доста време греши.
Приятно гледане!!!!!!!!!!!
П.П
Мисля да пусна темата в БМВ форума, щото там си мислят, че от кафеварките по-бързо нема и са като некви сектанти. БМВ та БМВ от него по-убаф автомобил немало и само то можело да завива и да се управлява добре, а другите автомобили в завоите нищо не можели да направят. Навсичкто отгоре Голфи е по-качестевен и добре сглобен и по-евтин. М/у другото много харесвам БМВ, Ауди и МЕрцедес да не си помисли някой нещо, но Порше и ФВ са ми стара любов. Бих си купил БМВ само, защото нямам възможност за Порше 911 и заради задното.
Golf R32 vs BMW 130i или как нашто момче наказа... сезон 2
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бате говоря за Голф Р32
255к.с 6цилиндров звер с 3,2литров двигател и въртящ момент по висок от този на кафеварката която е 265к.с.
Колата е 4х4 с два кюнеца отзад и изглежаж супер, само кюнците нещо не ме кефат много и дава време на пистата на Топ Гиар
1.30.4сек срещу 1.31.9 за БМВ-то, това си е направо размазване и това при суха писта, а ако писта е мокра представете си тогава. На Нордшлайфе на Нюрбургринг също е по-бързо с около 3секунди.
Впечатляващото е Голфи е по-голям просторен тежък и луксозен и въпреки това рулира и наказва секви кафеварки.
Леле замалко да получим оргазъм като гледах рпедаването
255к.с 6цилиндров звер с 3,2литров двигател и въртящ момент по висок от този на кафеварката която е 265к.с.
Колата е 4х4 с два кюнеца отзад и изглежаж супер, само кюнците нещо не ме кефат много и дава време на пистата на Топ Гиар
1.30.4сек срещу 1.31.9 за БМВ-то, това си е направо размазване и това при суха писта, а ако писта е мокра представете си тогава. На Нордшлайфе на Нюрбургринг също е по-бързо с около 3секунди.
Впечатляващото е Голфи е по-голям просторен тежък и луксозен и въпреки това рулира и наказва секви кафеварки.
Леле замалко да получим оргазъм като гледах рпедаването
Последна промяна от niikoo_1 на Чет 29 дек 2005 16:10, променено общо 2 пъти.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
освен че е само за логнати -за да се регнеш требва да те покани некой регистриран и после да си платиш 4лв на месец за да теглишДаскала написа:Само за логнати е

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
я някой да ме светне за арената
имах си обикновен потребител от доста време, но го ползах рядко.
Преди месец и нещо си платих за супер потребител 4 лв и всичко беше ОК. Дръпнах си стотина Г стока, единият месец изтече и отново съм нормален потребител. Интересното е, че единствената разлика която виждам е, че не ми дава да тегля директно субтитрите от линковите с торентите на филмите, а трябва да си ги дърпам сам от subs.unacs.bg ...
Та ако има някой "вчас" да ме светне, каква е далаверата да давам 4лв за суперпотребител?
П.П. И преди и сега свалям с еднаква скорост ...

имах си обикновен потребител от доста време, но го ползах рядко.
Преди месец и нещо си платих за супер потребител 4 лв и всичко беше ОК. Дръпнах си стотина Г стока, единият месец изтече и отново съм нормален потребител. Интересното е, че единствената разлика която виждам е, че не ми дава да тегля директно субтитрите от линковите с торентите на филмите, а трябва да си ги дърпам сам от subs.unacs.bg ...
Та ако има някой "вчас" да ме светне, каква е далаверата да давам 4лв за суперпотребител?
П.П. И преди и сега свалям с еднаква скорост ...
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
111
[quote="musura"][/quote]
ми незнам точно но има някви ограничения за новите юзъри ако не са си платили 4лв,мисля че и от каталозите не може да теглите еба ли го аз съм тамо т повече от 1година с новата регистрация и съм с 5+ коефициент
ми незнам точно но има някви ограничения за новите юзъри ако не са си платили 4лв,мисля че и от каталозите не може да теглите еба ли го аз съм тамо т повече от 1година с новата регистрация и съм с 5+ коефициент
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Момчетата от БМВ форума трудно приеха загубата и почнаха леко да се заяждат. Автомобилите били различен клас и Р32 трябвало да се сравнява с М1 когато то излезне. Въпреки, че ще с над 10хил Евро по скъпо и с 100коня по мощно.
Един маркетингов специалист даже се изказа, че Р32 било тунинг.
Аз им казах, чао и че са сектанти, ако искат да ме псуват ама тва е, не че имам нещо лошо ама!!!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=27102
Един маркетингов специалист даже се изказа, че Р32 било тунинг.
Аз им казах, чао и че са сектанти, ако искат да ме псуват ама тва е, не че имам нещо лошо ама!!!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=27102
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”