Аийде като за "добро утро"
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аийде като за "добро утро"
Колеги съжалявам че ще започна отново такава тема, но просто искам да си излея мъката. Ставам си аз тази сутрин и си отивам към колата и всичко си е ОК докато не поглеждам вътре и не виждам че всичко е наопаки и ми липсва касетофона (Kenwood KRC-259R с changer control) и веднага се сещам "Мамка му чейнджара е в жабката" отивам и оп айде честито. Направо полудявам, то аз съм си виновен де ама МАМКА МУ много ме е яд. Искрено съжалявам за неприличния език
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Незнам човек нямаше никакви следи от насилствено влизане. Аз като отидох до колата и се наведох като видях ,че е разхвърляно забелязах, че предната дясна врата е отключена и изтръпнах зверски, после почнах да крещя некви хора минават около мен и ме гледат странно а аз се треса от яд и ми иде да хвана някой и бой докато не пукне!!! Интересното е, че за взели и някъкви супер глупости. Имах 2 пликчета с бушони, жички, болтчета и са жзели и тях + един нож и едно капаче (а капачето защо ли?). Иначе са ми затворили жабката след като за измукнали чейнджара!!!
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Аийде като за "добро утро"
pinci написа: ..... и ми липсва касетофона (Kenwood KRC-259R с changer control) и веднага се сещам "Мамка му чейнджара е в жабката" отивам и .......
Много лошо:((
Застраховал ли си го?
Гадове...
И аз имам горчив опит...една вечер към 21.00 си гледах ТВ и чух алармата пред блока-веднага се показах на терасата и нищо...реших да сляза да проверя и...счупено странично стъкло а от касетофона (хубаво JVC беше ех...) нито следа-само стърчащи жици...
Добре, че беше застрахован...и какво ги правят гадовете, като нямат панел????? Колко ще му вземат така-10-15 лева сигурно...обаче ако ги гепя, бедна им е фантазията!!!
И аз имам горчив опит...една вечер към 21.00 си гледах ТВ и чух алармата пред блока-веднага се показах на терасата и нищо...реших да сляза да проверя и...счупено странично стъкло а от касетофона (хубаво JVC беше ех...) нито следа-само стърчащи жици...
Добре, че беше застрахован...и какво ги правят гадовете, като нямат панел????? Колко ще му вземат така-10-15 лева сигурно...обаче ако ги гепя, бедна им е фантазията!!!

- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
DragoCL написа:pinci провери по околни заложни
ама почни от микорвълнови и телевизори и случайно спомени
за cd за кола даже може да първо да говориш за касетофон
и като ги намериш директно у полисе
или поустни съобщение да ходиме да събориме заложната
Аз съм го пробвал, естествено с отрицателен резултат...сигурно ги продават в други квартали гадовете...
Между другото аз се прецаках и се обадих в полицията (нали съм съвестен гражданин

Писах цяла нощ обяснения и естествен никой не хванаха

Само влязох в статистиката

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
pinci братче ужасно съжалявам и те разбирам...досаден ставам като се оплаквам, че на мене 2 пъти ми разбиват джама и ми гепят 2 касетефона за по 250 лв всеки без панелите...сега третия нощно време го вадя целия....
а голфо се отваря с усмивка, едно шило под дръжката и айде отключ...
просто си вадете изцяло касетофоните, спасение няма
а голфо се отваря с усмивка, едно шило под дръжката и айде отключ...
просто си вадете изцяло касетофоните, спасение няма
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
pinci написа:Колеги съжалявам че ще започна отново такава тема, но просто искам да си излея мъката. Ставам си аз тази сутрин и си отивам към колата и всичко си е ОК докато не поглеждам вътре и не виждам че всичко е наопаки и ми липсва касетофона (Kenwood KRC-259R с changer control) и веднага се сещам "Мамка му чейнджара е в жабката" отивам и оп айде честито. Направо полудявам, то аз съм си виновен де ама МАМКА МУ много ме е яд. Искрено съжалявам за неприличния език
Много лошо...

Само не разбирам за какво си си виновен сам - може би, че живееш в скапана държава???
На мен досега (да чукна на дърво) все още не са се опитвали да ми отворят колата (то няма и какво да вземат, де)... Ама тя ми е паркирана на 3 метра от блока и има лампа, която свети пред нея...
Наскоро на един приятел му отворили гнилата корса, само за да вземат някакъв много скапан касетофон, който и нов едва ли ще струва 10-20 лева...
Мечтая си за момента, в който няма да има нужда да си заключвам колата...
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
pinci написа:Колеги съжалявам че ще започна отново такава тема, но просто искам да си излея мъката. Ставам си аз тази сутрин и си отивам към колата и всичко си е ОК докато не поглеждам вътре и не виждам че всичко е наопаки и ми липсва касетофона (Kenwood KRC-259R с changer control) и веднага се сещам "Мамка му чейнджара е в жабката" отивам и оп айде честито. Направо полудявам, то аз съм си виновен де ама МАМКА МУ много ме е яд. Искрено съжалявам за неприличния език
Бах маааму! Тва днеска ли бе братче? Как нищо не съм чул?!? Вчера като се прибрах от работа и легнах и заспах и се събудих в 2 часа през нощта. И тогава седнах да пиша презентация та чак до 8 сутринта! Нищо не съм чул!!!
деееба шибаните копеленца! Само да видя някой....
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
luciuz написа:pinci написа: ..... и ми липсва касетофона (Kenwood KRC-259R с changer control) и веднага се сещам "Мамка му чейнджара е в жабката" отивам и .......
Много лошо:((
Застраховал ли си го?
За съжаление не съм, аз го получих миналата седмица тамън го бях сложил...
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoCL написа:pinci провери по околни заложни
ама почни от микорвълнови и телевизори и случайно спомени
за cd за кола даже може да първо да говориш за касетофон
и като ги намериш директно у полисе
или поустни съобщение да ходиме да събориме заложната
Незнам къде наоколо има заложни къщи

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”