Как се свалят капачките на джантите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как се свалят капачките на джантите.
Колеги сигурно е смешно .Имам същите джанти.Интересува ме това в средата как се маха за да стигна до болтовете.Дръпва ли се просто или се държи на нещо.В центъра има емблеми които са залепени.Тепърва го разучавам тоя автомобил. 

- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Kak се свалят капачките на джантите.
Ти пробва ли изобщо...
Аз мисля че се дърпа с отверка си помогни

Аз мисля че се дърпа с отверка си помогни

-
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвах обаче не излизат и ме достраша да ги понапъна.Утре ще ги мъча отново. А самото захващане на щипки ли е? 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
светослав стоянов написа:Пробвах обаче не излизат и ме достраша да ги понапъна.Утре ще ги мъча отново. А самото захващане на щипки ли е?
Ако беше на щипки досега да ги беше свалил! Дай снимка на джантите! Поне на една от тях! Ако не са на щипки значи трабда да има винт на тях!
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
На моя битъл се сваляха с едно като скобичка закривено, подобно на това на снимката:

Та ако го нямаш това инструментче, пробвай с нещо закривено да вкараш в една от дупките на капачката и дърпай рязко.
Капачката ти ми прилича на тази от снимката, така че това ти трябва, остава само да действаш

Та ако го нямаш това инструментче, пробвай с нещо закривено да вкараш в една от дупките на капачката и дърпай рязко.
Капачката ти ми прилича на тази от снимката, така че това ти трябва, остава само да действаш

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Точно в края на емблемата по радиуса трябва да има малка дупчица в която се вкарва въпросното приспособление и после се опитваш да се хванеш за металния обръч вътре в капачката, ако не стане просто се опираш на пластмасата и дърпаш. Поне по този начин се свалят капачките на Phoenix джантите на Б5.5.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”