Кажете какъв фолксваген може да се вземе за тези пари и да е от същия клас с и с същите екстри защото все пак VW-то ми се струва по добрата инвестиция . говориме не за нови автомобили
Какъв VW може да се вземе вместо Peugeot 206
- ladacaraudio
- Автомобил:
- Двигател:
Какъв VW може да се вземе вместо Peugeot 206
и така една приятелка се е намислила да взима пежо 206 с климатик и горе долу всички там екстри за цена около 10-15 хиляди лева.
Кажете какъв фолксваген може да се вземе за тези пари и да е от същия клас с и с същите екстри защото все пак VW-то ми се струва по добрата инвестиция . говориме не за нови автомобили
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- ladacaraudio
- Автомобил:
- Двигател:
ladacaraudio написа:и така една приятелка се е намислила да взима пежо 206 с климатик и горе долу всички там екстри за цена около 10-15 хиляди лева.
Не съм специалист но бих искал да си изкажа мнението. Ако на споменатата твоя позната й се харчат 10-15 хиляди то наистина мисля че vw е по добра инвестиция от peugeot 206. Не съм запознат с техническите данни на beetle (другите колеги ще кажат), но мисля че въпросната кола ще отива на една дама.Порових се в mobile и намерих обяви на beetle като всички се въртяха около 13000лв. А да не забравяме че винаги може да си вземе golf или polo в едно доста прилично състояние за тези пари. Според мен новите фабии също са хубави а и ибизите не са лоши. За финал искам пак да повторя, че не съм специалист и може да греша.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:Ами аз покарах 206 и го смених за Пасат![]()
![]()
Иначе по темата - мисля че най правилния избор за жена в този диапазон е Ауди А3
Просто ме подлудява тази кола, много ми харесва, и все едно си е фв:)
Заро нали знаеш, че няма нищо общо между 206 и Пасат освен четирите колелета
А3 - ОООООО ДААААААААААААААААААААААААААААА!!! Тва е The Ultimate!!! Е такова да си купи - дори е по-добро от ФВ!
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Едно поло след 2000г. според мен е добър избор!
Последна промяна от npu3pak на Пон 14 яну 2008 19:44, променено общо 1 път.
- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
по мое мнение да се насочи към някой автомат, а дали ще е дизел или бензин е въпрос на личен избор. Ако сравняваме полото с 206, харесвам VW-ни, но с ръка на сърцето формите които ги вади 206 XS трудно можем да ги видим в едно поло (не говора за здравина а за красота) както пове4ето тук знаем една жена държи на красотата...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”