Има ли Голф 3 с 4 еърбега-въпрос към познавачите?
- steff_gti
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли Голф 3 с 4 еърбега-въпрос към познавачите?
Става въпрос за Голф 3 ТДИ ГТИ.
Предварително благодаря! 
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
код на дбг-то
Предполагам че става въпрос за код на двигателя ? На Голф 3 дизелите са 1Z, AHU, ALE - 90 к.с.; AFN - 110 к.с. - това са TDI; AAZ - това е TD (GTD); 1Y - D ("чист" дизел) и AEY - SDI. Възглавниците са разположени : във волана (за шофьора), над жабката (за пътника) и във седалките от страната на вратата - за предпазване от страничен удар. Повече за екстри, нива на комплектация и т.н. можеш да намериш ТУК (на немски е).
Успех с избора и покупката; ще чакаме да се похвалиш (със снимки) !
- steff_gti
- Автомобил:
- Двигател:
Ами по думите на продавача, и по снимките които е дал съм склонен да вярвам че е точно такъв. Има си и НОКИА САУНД СИСТЕМ, на снимките които са само отвън ми изглежда че е с червените колани, червените спирачни апарати, джантите са тези които трябва да са, само дето нямам снимка на интериора да го видя, но говорих с човека деа ми прати понежа е далечко и когато отида ще е за да я взема. Колкото до еърбеците, питах защото ме подведоха, че Голф 3 с 4 бр. такива нямало и значи ме лъжели за колата. Иначе вече съм задействал работата, само чакам снимките от интериора и скоро може да се купувам още един чип!!! 
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”