преди 3 дни на Т образно кръстовище, където аз съм на пътя с предимство и карам направо ме удари КАМАЗ, който завиваше от пресечката наляво... представяте ли си.. оня си гледа надясно и завива наляво, а като погледнал където трябва, вече съм му бил в ниското и ме удари. Дойде си КАТ, написаха му акт.. имаше свидетели и т.н. От цялата работа аз съм със смазани калник, фар, мигачи,изкривена (подлежаща на ремонт врата) халогени, преден капак, решетка и някой неща вътре. Колата (Пасат 3) има каско за 5000лв. и веднага пътна помощ ме закара до застрахователите - Булинс, където ми направиха първоначален оглед и след това в сервиз "Изток", който работи с тях. Направиха ми и вторичен оглед.. изкочиха и пластмасови неща вътре. Може и предницата да е изкривена, но сега нямало как да се провери. Захванах се да търся части, и мародерите Араби ме изработиха, но това го преглътнах. След втория оглед обаче в сервиза ми казаха, че целият ремонт ще струва от порядъка на 1700лв. без частите, за които вече съм дал около 500лв, което ми се струва адски много. Не би ми пукало много ако знаех, колко ще ми плати БУЛИНС, ако дадат 2000 бих бил много доволен, но не знам.. а колата ми трябва спешно.
Колеги.. давайте идеи.... да сменя сервиза.., ако някой знае колко горе долу ще ми платят застрахователите също да споделят мнение. Супер много ме е яд.. без абсолютно никаква вина да дръпна със сума пари назад... а и за милата кола ми е мъчно.. август си я взех

Благодаря.