като гледам вече сме 402 човека фенове, ентусиасти и т.н.
но много от тях са само регистрирани и не пишат нишо с месеци...
предлагам всеки като се регистрира да напише нещо за себе си-каква кола кара, откога, от къде е ....просто да имаме представа
иначе кухи бройки не са нужни на никой
п.с. Някой да не се обиди де
Предложение за новите членове на форума
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ами мисля, че в "Организационен" има точно такава тема:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=632
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=632
Та значи,аз преди време се регистрирах,но поради загубване на парола пак се наложи да се регистрирам.... Но както и да е..Преди време бях пуснал тема кадето се похвалих с новата си придобивка.. Венто.Преди това карах 6 години Голф 2 1.6 Д.Бях супер доволен от него.. Но доиде момента и трябваше да се разделим с дзверо. Но ето че пак се спрях на фирмата VW.Просто като свикнеш с едно нещо,после е много трудно да го смениш:))Ами това е.Сега ако мога ще кача 1-2 снимки на по Вентото.Ай със здраве и безавариино пътуване....
П.С: Няма да мога да кача снимки... Някои ако иска мога да му ги пратя и тои да ги качи....
П.С: Няма да мога да кача снимки... Някои ако иска мога да му ги пратя и тои да ги качи....
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Прати на deanborisov@abv.bg
- GTivan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес си направих регистрацията във форума, иначе на сайта съм регистриран от няколко месеца. Манията ми е VW GOLF2. Започнах с 1.6 много хубава кола, но реших да я сменя с по-мощна сега съм с
2-GTI нямам забележки и към този модел. Научих и за срещите, които се организират и винаги когато имам възможност ще ги посещавам. Това е за сега скоро ще сложа и една две снимки на мечтата.
2-GTI нямам забележки и към този модел. Научих и за срещите, които се организират и винаги когато имам възможност ще ги посещавам. Това е за сега скоро ще сложа и една две снимки на мечтата.

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:16, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”