Тъй и тъй ще ходи на боя - няма проблеми. Ама да беше почакал да се постопли...
ПТП с Клубния адвокат!!! ("пожарникар")
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ПТП с Клубния адвокат!!! ("пожарникар")
Последни новини: току-що се връщам от ПТП с мое участие. За "щастие" - невинен". За нещастие - за правене: шофьорска врата (леко) и преден ляв калник - яко натиснат долу, близо до вратата и одран на веждата до "синьо".
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ПТП с Клубния адвокат!!! ("пожарникар")
и мене днес ме удари един Волф ,искаше да се качи на голфа,за щастие леко огънат заден калник ,минах на оглед да видим кво ще дадът от каското аааа и да не забравя взех 50кинта и от шофьора на камиона за да не викам КАТLawyer написа:Последни новини: току-що се връщам от ПТП с мое участие. За "щастие" - невинен". За нещастие - за правене: шофьорска врата (леко) и преден ляв калник - яко натиснат долу, близо до вратата и одран на веждата до "синьо".
иначе става въпрос за наистина малка вдлъбнатина с одраскана боя
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разказвам бързо, защото още съм на работа:
Пред главния вход на хотел "Хемус" карам в дясната лента. До мен - жълт бус VW Transporter (започвам да намразвам марката) кара и изведнъж решава да се престрои в дясната лента - върху мен!!! В резултат - натисната шофьорска врата до калника и самият калник е доста натиснат, а веждата е направо яко нагъната и ожулена. КАТ дойде за 20 минути - невероятно. Ето още една основателна причина да стане "пожарна".
Пред главния вход на хотел "Хемус" карам в дясната лента. До мен - жълт бус VW Transporter (започвам да намразвам марката) кара и изведнъж решава да се престрои в дясната лента - върху мен!!! В резултат - натисната шофьорска врата до калника и самият калник е доста натиснат, а веждата е направо яко нагъната и ожулена. КАТ дойде за 20 минути - невероятно. Ето още една основателна причина да стане "пожарна".
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ВИДЯХТЕ ЛИ?! АЗ КАТО РАЗПРАВЯМ!!!
Последна промяна от Lawyer на Пон 23 яну 2006 21:27, променено общо 2 пъти.
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sorry...
Извинявай...
Още съм на темата с пожарникарската кола..
Идеята ми дойде от "да изчезнеш за 60 сек." там нали последната кола беше някаква такава с чери и Н.Кейдж я беше кръстил Елинор...
Та гледах малко да се пошегувам... да не ти идва толкова криво..
Ама извинявай още веднъж....
Важното е, че са теникии, купуват се, боядисват се...
Иначе заспи по пътищата много.. аз всеки ден минавам от там, и педполагам защо те е засекъл...явно някой хитрец е бил спрял в средната лента, която е за надясно, и тоя с буса решил да се "шмугне"
Извинявай...
Още съм на темата с пожарникарската кола..
Идеята ми дойде от "да изчезнеш за 60 сек." там нали последната кола беше някаква такава с чери и Н.Кейдж я беше кръстил Елинор...
Та гледах малко да се пошегувам... да не ти идва толкова криво..
Ама извинявай още веднъж....
Важното е, че са теникии, купуват се, боядисват се...
Иначе заспи по пътищата много.. аз всеки ден минавам от там, и педполагам защо те е засекъл...явно някой хитрец е бил спрял в средната лента, която е за надясно, и тоя с буса решил да се "шмугне"
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”