Help за продадена кола!
- nikolay
- Автомобил: VW Touran 2.0
- Двигател: BMM 2007
Help за продадена кола!
Преди три години си продадох старата кола, но май направих грешка като не я прехвърлих, а му дадох пълномощно. Този пич не е плащал данъка от тогава. Какво мога да направя, моля помогнете!!!!!!
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Help за продадена кола!
nikolay написа:Преди три години си продадох старата кола, но май направих грешка като не я прехвърлих, а му дадох пълномощно. Този пич не е плащал данъка от тогава. Какво мога да направя, моля помогнете!!!!!!
Ами какво освен да си праснеш един шамар и да не правиш подобни глупости повече

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, и аз продавах така една кола и купувача искаше да му я дам с пълномощно, че била за чичо му и т.н. Дадох му я, но със срочно пълномощно и като подмина срока с 10-ина дни точно това му казах - ще я обявя за открадната. Цъфна веднага за прехвърляне, т.е. беше малко по-сложно, ама е офтопик. Единствената въпросителна е блокирането на пълномощното, как?
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
така сие аз също имах проблеми с едно ауди 80 което от 3-4 години е сменило 4 собственика и вече бях решил даго пусна за издирване и вчера хората цъфнаха даго прехвърлим но за данаците неме е грижа .все пак няма да плащам чужди задължения.занапред си знам купувам кола прехвърлям продавам пак прехвърлям на момента че иначе само главоболия
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има една подробност ако искаш да обявиш едно МПС за откраднато. А тя е , че трябва да представиш в полицията свидетелство за регистрациян МПС-то. Немисля че който е купил колата , я е купил без свид. за рег. А не сте ли си задавали въпроса , дали не е препродадена или вече е разколачена и разпродадена на части? Това е много нелепа история и може да има много гадни последствия. Така че, много внимаваите с такива продажби.
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
ако във пълномощното не е упоменат срок-т.е е безсрочно става малко по сложно
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”