За това се договориха представители на агенцията, МВР и Пътна полиция. Сметката ще е една за цялата страна. Ще има нови фишове, на които да е написана и банковата сметка. Докато това се реши, най-вероятно номерът на сметката ще бъде разлепен на гишетата, от които шофьорите си получават контролния талон. Срокът за смяна на номерата ще бъде удължен, съобщиха депутати от транспортната комисия в НС. Решението обаче ще бъде взето след 31 март, когато се види има ли автомобили със стари табели.
http://standartnews.com/archive/2006/01/27/theday/s4688_4.htm
а кой е като мене с неплатен акт от две години някъде
За дълг към КАТ без кола?
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: За дълг към КАТ без кола?
dude написа:За дълг към КАТ без кола?
Деба журналистите, 15 минути се дзвера какво означава тази комбинация от думи. Ми сложете един глагол бе бахти мизерниците!
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами колеги за съжаление актовете трябва да се плащат...
Съгласни или не.. трябва..
А че е поредната простотия, с която се опитват да хванат "пишлеметата" а да си оставят вратички за някой хора това е ясно...
Аз ли най-накрая да направя системата на данъчните, и на кат?
ДА си оправят системата, и тогаз да погнат всички, да видиш как от 6-7% събирамост, ще нарасне на 60-70та ако не и на 90 ... но да сложат и глоба за закъснение и т.н.
Съгласни или не.. трябва..
А че е поредната простотия, с която се опитват да хванат "пишлеметата" а да си оставят вратички за някой хора това е ясно...
Аз ли най-накрая да направя системата на данъчните, и на кат?
ДА си оправят системата, и тогаз да погнат всички, да видиш как от 6-7% събирамост, ще нарасне на 60-70та ако не и на 90 ... но да сложат и глоба за закъснение и т.н.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
В Турция, например, като ти напишат акт си длъжен да го платиш в 7 - дневен срок, ако не сториш това в следващите 7 дни се удвоява, в следващите се утроява и след това те прибират в затвора. Е ТОВА МУ Е МАЙКАТА!!! Представете си как за 10 км превишение на скоростта гниете в затвора 6 месеца, например. Лятото баща ми катастрофира в Одрин (последна кола във верижна катастрофа) - ударът е бил съвсем лек и човека пред него е нямал никакви претенции, но полицаите за малко да го осъдят по бързата процедура ей така - за едното нищо. Казвам всичко това просто за сравнение. Това обаче не означава, че там е по - малко опасно от тук по ппътищата, а напротив - карат като луди, засичат пътя, отнемат предимство, абе с 2 думи тука е рай в сравнение с там.
Тук и да искаш да си го платиш неможеш, имам няколко, когато ми написаха първият от тези дето в момента ми висят, ходих 1 може би около 2 месеца след като си взех талона ,онези ми викат ми още не е дошъл, ходих 2 пак същото, ходих 3 можеби след година вече пак същото ,накрая им теглих една майна и казах ще ви платя някога, ма кога ще е незнам
. Е каква събираемост да има при тази ситуация.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”