Ах, тези крадци...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ах, тези крадци...

Мнениеот pipi_to » Пет 26 авг 2005 13:46

Да се оплача, тая сутрин се прибрах към 3:30 и към 11 ми звънят комшиите да ми кажат, че ми е счупен триъгълният джам. Слезнах, те са счупили прозорчето и са отворили по-големия. Взели са ми класьора с дисковете и едно гидоре (или гедоре, не знам как се пише) от под седалката, много готино. CD-то стои, но панела си беше в мен.

Търсих триъгълния джам и си намерих за 15 лева. Но ми искат 25 с монтаж, та се чудя лесно ли е да си го монтирам сам? Че нямам излишни 10 лв.? И как се монтира, маже ли се с нещо уплътнението?

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пет 26 авг 2005 14:23

Хан Крум за гадовете !!!!!!!
Инак лесно се монтира и с нищо не се маже уплътнението просто трябва да няма парчета стъкалца или мръсотии в жлеба . Общо взето операцията става бързо стига да знаеш къде какво да разгробиш , че се откача и голямия джам . Ако пък толкоз имаш проблеми и си от Софията ема ще ти го сложа аз .

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 26 авг 2005 17:58

Съжелявам за случилото се,наистина ни трябва един Кан Крум.

pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Пет 26 авг 2005 20:47

Новото стъкло не стана, щото старото е било по-малко и е залепено за уплътненията. Ходих в една морга и за 20 лв. (одраха ми кожата) си взех стъкло с уплатнения и го сложих, ама нещо не ми харесва към огледалото как пасва уплътнението. Май пластмасовата основа за огледалото и тя трябва да е друга. Но го напълних със силикон не би трябвало да тече.
teneketo, мерси за предложението, но успях и сам да се справя.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 26 авг 2005 21:56

Само ни отварят неприятни ремонти тия г.......е! Mad Mad Mad

Потребителски аватар
jvs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Честито и на мен ..........

Мнениеот jvs » Вто 31 яну 2006 5:32

Сутринта в 4:20 мам... им на тия гадове свалиха ми задната броня и се опитаха и предната.Как ме хванха неподготвен тамън бях свалил акомулатора да се стопли малко...Ми ако не бях чул как скърцат тропат чарковете на колата докато къртят.....Не знам сигурно щях и без предната да остана не че са вече не могат да я свалят. Вече са си подготвили.......Да им изсъхнат рацете дано на тия бял ден да не видят да им приседнат тия жълти стотинки дет ша вземат за тях.... Ако оспея да си взема друга ще я занитя с е..ти коларските болтове поне малко да се помъчат следващия път.....

Потребителски аватар
Jorge
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jorge » Вто 31 яну 2006 9:57

Гадове долни проклети... :evil: "Удряй с лопатата където свариш..." както пееха Контрол навремето Smackbum a boi de

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Вто 31 яну 2006 10:18

направо го стрелям на место ако го храна да пипа laser

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Вто 31 яну 2006 11:57

Ужас е!вчера пообиколих някоя друга автоморга и 90% от нещата са крадени според мен,а и всички които работят в тия морги,имат вид на типични квартални бандити :shock

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 31 яну 2006 14:44

Slayera написа:Ужас е!вчера пообиколих някоя друга автоморга и 90% от нещата са крадени според мен,а и всички които работят в тия морги,имат вид на типични квартални бандити :shock

Ами да създали са си перфектния кръг , те крадът от теб , после продават пак на теб :twisted: :twisted: :twisted:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Вто 31 яну 2006 16:53

това последното ми припомни казармата от едно време: над вечер старшината ми взел манерката от мешката в оръжейната (в оръжейната се влизаше под строг отчет) и още (мойта манерка беше нова и си я бях надписал с пирон), та прави старшината веднага строеви преглед, вижда че аз съм без манерка и вика "дяте - три и двайсе"! Казвам му аз " дай ми срок само до сутринта", а той вика -"дяте - три и двайсе"! Давам му аз 3и20, а той си ми дава мойта манерка!
Такива ми ти работи! Така е и в живота!

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Вто 31 яну 2006 16:57

ila написа:това последното ми припомни казармата от едно време: над вечер старшината ми взел манерката от мешката в оръжейната (в оръжейната се влизаше под строг отчет) и още (мойта манерка беше нова и си я бях надписал с пирон), та прави старшината веднага строеви преглед, вижда че аз съм без манерка и вика "дяте - три и двайсе"! Казвам му аз " дай ми срок само до сутринта", а той вика -"дяте - три и двайсе"! Давам му аз 3и20, а той си ми дава мойта манерка!
Такива ми ти работи! Така е и в живота!
е пак евтино ти я продал,можеше и повече да ти иска :)

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Вто 31 яну 2006 17:07

тя толко си струваше! говорим за социализма. Тогава 3.2 лв бяха равни на 3.2 долара.

и още малко инфо в тази насока: пълнителите за автомата бяха по4.7 лв, а сумката 3.6

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Вто 31 яну 2006 17:26

Аз съм го измислил как да преборим гадоведе.
1. Оставяне CD-то с панела в колата
2. Паркираме колата така че да има пряка видимост от балкона
3. Правиме си една кана с кафе
4. Зареждаме въздушната пушка
5. Дебнем на балкона
6. Когато гада почне да работи по колата сде прицелаваме и го пълним със съчми
7. Слизам долу до колата и го довършвам собствено ръчно с тупаници, шутове, подръчни материали или винкел.

Потребителски аватар
milen_79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milen_79 » Вто 31 яну 2006 17:36

Знаетели какво ще ви кажа-ДОКАТО ИМА КОИ ДА ИМ КОПУВА РАБОТИТЕ КОИТО СА СВАЛИЛИ-ама изобщо няма да престанат.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”