Днес обикалях по местните гумаджийници и тъй като съм решил да подаря на колата ал.джанти гледах цените и моделите.
Има много изгодни предложения за около 260-280 лв. четирите на вид чисто нови 14-ки.(гумите ми са такива и за 15+гуми нема пари).
Чувал съм че има на пазара турски от някаква сплав,а не алуминий (изобщо хубавите джанти само от него ли са направени),които били мн.зле като качество иначе на вид супер.
По какво да разбера дали едни джанти са добри?
Последно ми предлагаха наглед перфектни Stillauto 14'' четири бр. за 260 лв., тази цена добра ли е и как вървят подобни примерно в столицата?
Съвет за лети джанти
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз карам с ЦМС .. и какво.. никакви грижи..
Е кривил съм ги ама комплект с гума
искам да я видя тази джанта, която ще издържи тази дупка дето изкриви джантата...
+ това ако някой ми каже какво повече ще му донесе летната джанта освен външен вид евала..
ся ша кажете 5 кила... и ша забравите газовите уредби....
О там насетне.. нали на външен вид го докарват...
Е кривил съм ги ама комплект с гума

искам да я видя тази джанта, която ще издържи тази дупка дето изкриви джантата...
+ това ако някой ми каже какво повече ще му донесе летната джанта освен външен вид евала..
ся ша кажете 5 кила... и ша забравите газовите уредби....
О там насетне.. нали на външен вид го докарват...
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Не знам какво те притесняват турските CMS! Ходил съм в завода им в Измир - там имат фирмен магазин, обаче се оказа, че цената им е от 130 - 160(170) лв за брой. Исках да си купувам "уж по - тънко", ама уви. Иначе наистина са от някаква сплав на алуминий и още нещо, но доколкото знам CMS работят сериозно с Мерцедес и БМВ, пък и с доста други производители на автомобили, което според мен ще рече, че не са некачествени. Даже чичкото в магазина ми обясняваше, че има там един номер, който доказвал, че можеш да ги изнесеш извън Турция, т. е. имат предварително платено мито и ала - бала. Странно, но на който кажеш "челик джанта" (стоманена джанта), все почва да вади лети джанти. Аз лично лятото си взех перфектни лети джанти за астрата 14" оригинални опелски за 160 лв, но от познат. Всъщност той ги продваше за 200, но цената пак си заслужава.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”