Хора някой в час ли е с цените на застраховка кражба на автомобил.Имам предвид не пълно каско а само против кражба.Каква е разликата в цената с пълно каско.Примерно ако вземем за база 300лв. пълно авто каско колко ще е само против кражба?
благодаря предварително!
Застраховка?
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Застраховка?
MK2 написа:Хора някой в час ли е с цените на застраховка кражба на автомобил.Имам предвид не пълно каско а само против кражба.Каква е разликата в цената с пълно каско.Примерно ако вземем за база 300лв. пълно авто каско колко ще е само против кражба?
благодаря предварително!
В Булинс мисля беше 5 лв. на всеки 1000 от застр. сума.
Т.е. ако ти е оценен автомобила на 5000, плащаш 25.
А може и да беше по 10 на 1000 - нещо такова...
kotse_botse написа:
В Булинс мисля беше 5 лв. на всеки 1000 от застр. сума.
Няма такъв филм приятел. Само Кражба си е 4% и при Булинс и при Армеец. Пълно каско варира от 6% при Булинс и нагоре при несиловите застрахователи до 5.5% при Армеец. Тия Тимаджии надвиха на всички с правителственото рамо. При Кражба ти можеш да си определиш застрахователната сума и нямаш проблем при лепенето на стикера, ако имаш драскотини. То сега стикера пази, апашите се знаят.
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:В Булинс мисля беше 5 лв. на всеки 1000 от застр. сума.
преди месец провери и беше 10 лв до 5 000 лв
говорим за каско само против кражба

CellNet ™ написа:kotse_botse написа:В Булинс мисля беше 5 лв. на всеки 1000 от застр. сума.
преди месец провери и беше 10 лв до 5 000 лв
говорим за каско само против кражба
Нещо не сте разбрали. Няма такъв застраховател дето ще ти направи кражба за 5000 лв срещу 10, 25 или 50лв. Ми няма

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ARMAGEDON написа:Нещо не сте разбрали. Няма такъв застраховател дето ще ти направи кражба за 5000 лв срещу 10, 25 или 50лв. Ми няма
Ами Булинс точно това предлагаха към гражданската си отговорност... като допълнение...
Не знам някой дали е видял нещо.. но поне на хартийки плакати и реклами така твърдяха...
wili98 написа:Ами Булинс точно това предлагаха към гражданската си отговорност... като допълнение...
Не знам някой дали е видял нещо.. но поне на хартийки плакати и реклами така твърдяха...
Колега, сега да не се правя на застраховател, защото с други неща се занимавам, но според мен е редно да се чете това с по-ситничкия шрифт към предложението. Най-вероатно да са давали бонус (въпреки, че е забранено) застраховка кражба до 1000 лв. Разберете, има един минимум под който няма как реално да си застрахован. Горе-долу като гражданската

Пропуснах, когато се прави истинска каско или кражба, автомобила се маркира и се вкарва в база данни, самото маркиране за първи път и въвеждането в базата данни струва 50лв. срещу тия пари ти слагат и стикер, база данни Кеит примерно с една дата до 2007 месец... Без тва нещо всеки уважаващ себе си апаш за минути отваря и най-"супер" алармите и ходи си търси хилядата лева. Всичко е навързано като свински черва. Айде че пак се разприказвах, аз за туй съм безработен щот не си затварям устата пред никой. 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”