Пасат 88г ?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
aifos
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.9 TDI

Пасат 88г ?

Мнениеот aifos » Нед 18 сеп 2005 22:22

Привет на всички!Както вече писах търся си Пасат Б3.Та днес на Горубляне гледах един 88г, със серво на волана,салона като на по-новите ,волана с 2 "пречки" 1.8ми.
Въпросът ми е имали вариант да е преправян нещо. или има такова животно от 88г..Питам ,защото от познати знам,че до 90 нямат хидравлика,салона е пораличен и волана с една "пречка"(т).
Иначе колта като повечето там е много напудрена и лъсната.
3600лева :?:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Пасат 88г ?

Мнениеот °niksi° » Нед 18 сеп 2005 22:31

aifos написа:Привет на всички!Както вече писах търся си Пасат Б3.Та днес на Горубляне гледах един 88г, със серво на волана,салона като на по-новите ,волана с 2 "пречки" 1.8ми.
Въпросът ми е имали вариант да е преправян нещо. или има такова животно от 88г..Питам ,защото от познати знам,че до 90 нямат хидравлика,салона е пораличен и волана с една "пречка"(т).

Няма да се притесняваш, нашия Пасат е 88-а и е със хидравлика на волана. За волана да ти кажа честно хич не съм се заглеждал какъв е. Също така за салона идея си нямам как е на по-новите, но за хидравликата - има си я.
Иначе гледаш праговете, вратите отдолу и т.н. Ако се разбереш с продавачите, може да я докараш да я видиме на канал. Аз съм от Герман. Ако решиш пиши едно Л.С. да ти дам телефон.
Мисля обаче че цената е малко висока освен ако няма някоя и друга екстра.

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Нед 18 сеп 2005 22:40

По вида на волана се познава дали има хидравлика :!:Ако е с 3 спици,или там както се вика...няма хидравлика :!: :!: :!:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 18 сеп 2005 22:50

aifos написа:Привет на всички!Както вече писах търся си Пасат Б3.Та днес на Горубляне гледах един 88г, със серво на волана,салона като на по-новите ,волана с 2 "пречки" 1.8ми.

И по стар да е пак може да има хидравлика на волана :wink: Струва си да дадеш 3600лв за тази кола при условие, че всичко и е в ред и няма да наринеш още 1000 подир нея.Като се купува кола(ако не е спешно) се избира с месеци докато ти изпадне идеалната оферта.Мисля, че за тия пари може да се намери и нещо малко по-хубаво :wink: За да разбереш дали си струва да дадеш 3600, колата трябва да я види Ваското или някой друг на неговото ниво :wink:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 18 сеп 2005 22:50

И по стар да е пак може да има хидравлика на волана :wink: Струва си да дадеш 3600лв за тази кола при условие, че всичко и е в ред и няма да наринеш още 1000 подир нея.Като се купува кола(ако не е спешно) се търси понякога с месеци докато ти изпадне идеалната оферта.Мисля, че за тия пари може да се намери и нещо малко по-хубаво :wink: За да разбереш дали си струва да дадеш 3600, колата трябва да я види Ваското или някой друг на неговото ниво :wink:

Последна промяна от NovobranecGT на Нед 18 сеп 2005 22:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 18 сеп 2005 22:55

Виж темата за реалните километри ( в този раздел ). Там има препратка към друг форум с много добра тема "как да изберем кола".

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Пон 19 сеп 2005 0:34

Аз карам Пасат от 1988 г. и съм доволен. Общо взето годината няма значение, а състоянието. След шестата-седмата година колите практически стават "еднакви"... Успех!

aifos

Мнениеот aifos » Пон 19 сеп 2005 12:41

Няма да се притесняваш, нашия Пасат е 88-а и е със хидравлика на волана. За волана да ти кажа честно хич не съм се заглеждал какъв е. Също така за салона идея си нямам как е на по-новите, но за хидравликата - има си я.
Иначе гледаш праговете, вратите отдолу и т.н. Ако се разбереш с продавачите, може да я докараш да я видиме на канал. Аз съм от Герман. Ако решиш пиши едно Л.С. да ти дам телефон.
Мисля обаче че цената е малко висока освен ако няма някоя и друга екстра.[/quote]

Като екстри има ел.стъкла и ако смятаме АГУ.

aifos

Мнениеот aifos » Пон 19 сеп 2005 12:42

Мисля обаче че цената е малко висока освен ако няма някоя и друга екстра.[/quote]

Като екстри има ел.стъкла и ако смятаме АГУ.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 19 сеп 2005 12:49

aifos написа:Като екстри има ел.стъкла и ако смятаме АГУ.

Ами щом има и газ мисля че е добра цената, стига да няма някоя уловка в смисъл да няма някакъв покрит проблем по колата.

aifos

Мнениеот aifos » Вто 20 сеп 2005 21:21

°niksi° написа:
aifos написа:Като екстри има ел.стъкла и ако смятаме АГУ.

Ами щом има и газ мисля че е добра цената, стига да няма някоя уловка в смисъл да няма някакъв покрит проблем по колата.

За скритите проблеми само стари баби баячки може да "помогнат" :)

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Сря 21 сеп 2005 8:46

aifos, парите са много, а и от Грубляне ... :roll:
Моя Пасат Б3 е 92-ра година, много запазен и го взех за 4100 - прави си сметката. :wink:
А и газовата най-добре е да си я сложиш новичка. :wink:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 21 сеп 2005 10:25

Miki написа:aifos, парите са много, а и от Грубляне ... :roll:
Моя Пасат Б3 е 92-ра година, много запазен и го взех за 4100 - прави си сметката. :wink:
А и газовата най-добре е да си я сложиш новичка. :wink:

Защо да са много виж че една 2-ка 88-а е към 3000 лв.
А за газовата не си прав - в една газова уредба няма нищо за прецакване освен една мамбрана на изпарителя която най-често е около 20-ина лв.
Ако тръгне да слага на тоя мотор газова няма да мине с по-малко от 400-450 лв.
А и какво като е от Горубляне колата???? - моя голф е от Горубляне купуван, на брат ми също - ми добри излязоха и 2-те коли.
Всичко е въпрос на преценка на купувача и късмет.
А за цената според мене си имал късмет с тоя Пасат '92 за 4100 освен ако е бил без газта + още 400-450 за газ и ето ти 4500.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”